Bursa generală a locurilor de muncă, 20 aprilie 2018

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș organizează, în data de 20.04.2018 Bursa  Generală a locurilor de muncă. Acțiunea  va avea loc la Sala Sporturilor  din Pitești, începând cu ora 10:00, precum și la sediile agențiilor locale pentru ocuparea forței de muncă din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni.
Prin această manifestare de corelare a cererii și a ofertei de forță de muncă, se va oferi posibilitatea celor aflați în căutarea unui loc de muncă, de a se întâlni în mod direct cu agenții economici angajatori și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu- zis, scopul final al acțiunii fiind angajarea unui număr cât mai mare de persoane pe locuri de muncă în conformitate cu pregătirea lor profesională.
De asemenea, angajatorilor le oferim posibilitatea de a selecta personal calificat, precum și posibilitatea de a obține informații despre modul în care pot beneficia de stimulenetele financiare acordate pentru încadrarea în muncă a tinerilor absolvenți, a persoanelor cu vârstă de peste 45 de ani sau unici susținători ai familiilor monoparentale.
Angajatorii interesați pot confirmă participarea la această acțiune prin completarea situației privind locurile de muncă vacanțe ce va fi transmisă la sediile noastre din Pitești( fax 0248 222582), Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni, cu specificarea “pentru bursă locurilor de muncă”.
De asemenea, ofertele cu locurile de muncă vacanțe pot fi depuse și prin e-mail la adresa: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea