Dan Manu: „Până în 2020, trei spitale din Argeș vor face cât unul regional”

# Noua strategie a conducerii Consiliului Județean după ce Argeșul a fost sărit definitiv din schema spitalelor regionale
După ce județul nostru a fost sărit definitiv din schema spitalelor regionale, conducerea Consiliului Județean Argeș și-a schimbat obiectivul. Președintele CJ Argeș, Dan Manu, își dorește ca trei spitale din județ să realizeze servicii medicale cât un spital regional. Unul dintre motivele pentru care nu a fost posibil realizarea unui spitalul regional în Argeș este faptul că Piteștiul nu este centru universitar medical.
„PSD are în vedere ca până în 2020, Spitalul Județean, alături de Spitalul de Pediatrie și viitorul spital din Mioveni, adică cele trei, să poată să facă servicii medicale împreună în județ cât un spital regional. Pe mine nu mă interesează să avem placa la poartă că e spital regional. Am înțeles rațiunea, nu avem centru medical universitar în județul Argeș. Dar cele trei spitale pot să facă servicii medicale diversificate cât face un spital regional. Aceasta este provocarea și sunt șanse mari ca să reușim acest lucru”, a precizat Dan Manu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea