Mai multe persoane aflate în custodia Penitenciarului Mioveni au participat la „Bursa locurilor de muncă”

# La acțiune au participat 92 de firme cu peste 1600 de posturi vacante în Argeș
Pe 20 aprilie, AJOFM Arges a organizat Bursa generală a locurilor de muncă, acțiune organizată în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și al agenților economici. Locul de desfășurare a acesteia a fost la Sala Sporturilor din Pitești, precum și la sediile agențiilor locale din Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni, la acțiune participând un număr de 92 firme, cu 1.618 posturi vacante, dar și 1.630 persoane interesate în găsirea unui loc de muncă.

Aproape 400 de persoane au fost selectate pentru încadrare în muncă

La bursa care a avut loc în Pitești au participat 40 de agenti economici care au prezentat o ofertă de 1.017 locuri de muncă vacante disponibile, meseriile solicitate de către angajatori fiind cele din industria auto, industria  prelucrărilor mecanice, hoteluri și restaurante, industria textilă, construcții civile, transporturi, servicii către populație și comerț. Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispoziție un număr de 25 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer. De asemenea, la Bursa locurilor de muncă de la Pitești a participat și un grup format din șapte persoane aflate în custodia Penitenciarului Mioveni, care execută pedeapsa privativă de libertate în regim deschis.  Au fost selecționați pentru a participa la această activitate deținuți aflați în ultima perioadă de executare a pedepsei, în apropierea termenului de discutare în comisia de propuneri pentru liberarea pe perioada detenției. Deținuții participanți au fost informați cu privire la piața forței de muncă și au primit de la angajatorii prezenți informații utile privind posibilitățile de ocupare a unui loc de muncă, după liberarea din penitenciar.
La bursele desfășurate în Câmpulung, Curtea de Argeș și Topoloveni au participat un număr total de 52 de firme care au pus la dispoziția celor interesati 601 locuri de muncă vacante.
Dintre persoanele prezente, 375 au fost selectate pentru încadrare în muncă, agentia urmând sa monitorizeze pe parcursul a 30 de zile, situatia incadrarilor in munca prin contactarea agentilor economici participanti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea