Documentația pentru reabilitarea Transfăgărășanului bate pasul pe loc

Transfăgărășanul - DN7C - este unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din lume. Deși sunt din ce în ce mai mulți turiști care îl parcurg, autoritățile statului se pare că nu grăbesc procedurile privind reabilitarea  acestuia.
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere trebuia să lanseze până la sfârşitul anului 2017 o licitaţie în care urma să fie aleasă compania care trebuia să realizeze un Studiu de Fezabilitate şi un proiect tehnic pentru reabilitarea/modernizarea Transfăgărășanului. Doar că aceste lucruri nu au fost realizate nici până în prezent. În răspunsul la o interpelare formulată de deputatul Dănuț Bica către Ministerul Transportului privind stadiul acestor proceduri, se menționează că documentația aferentă... bate pasul pe loc.
„În prezent, CNAIR SA a depus documentația aferentă obiectivului «Realizare expertiză tehnică studiu de fezabilitate și elaborare proiect tehnic pentru reabilitarea/modernizarea DN7C» către ANAP în vederea validării acesteia pentru a putea fi demarată procedura de achiziție publică. Odată cu aprobarea documentației de către ANAP, CNAIR va publica anunțul de participare în conformitate cu legislația achizițiilor publice în vigoare”, au precizat reprezentanți din cadrul Ministerului Transportului.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea