Contre între ALDE și PNL sau cum să te lauzi cu locul al doilea

# „Adrian Miuțescu, zmeul nuclear”  vs. „ALDE, nişte infantili din punct de vedere politic!”
Zilele trecute, Andrei Gerea, vicepreședinte ALDE și deputat de Argeș, cu numele, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl reprezintă a depășit în sondaje PNL în județul Argeș. Cert este că la nivel central, liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a prezentat rezultatele unor sondaje, comandate de partidul său, dar la care lipsește orice referire la scorurile pe care le-ar obține alți competitori, în special PSD, partenerul de guvernare al liberal-democraților. Așa s-a întâmplat și în Argeș unde sondajul face referire doar la procentele obținute de ALDE și PNL.
Supărați nevoie mare că ar fi pierdut locul doi, liberalii argeșeni au reacționat și i-au făcut pe cei de la ALDE  - „nişte infantili din punct de vedere politic!”. Foarte matur din partea lor! A, cât pe ce să uit! Nu a scăpat nemustrat nici deputatul Andrei Gerea, care, spun ei: „încă are de dat socoteală argeşenilor în privinţa eşecului de la Arpechim!”. Redăm pe scurt o parte din comunicatul de presă emis de PNL Argeș: „Recent, ALDE a emis o informaţie de tip Fake News, cum că această formaţiune politică, aflată încă de la naştere la remorca PSD, ar fi înaintea PNL, în Argeş! Cei de la ALDE visează frumos şi, când se trezesc din visare, strigă în presă că asta e realitatea. De fapt, sunt infantili din punct de vedere politic”.
Cum nevoia de a fi pe locul doi este destul de ridicată pentru cele două partide, ALDE Argeș a simțit și ea nevoia de a răspunde, la fel de matur – i-a făcut primitivi pe cei de la PNL Argeș: „ALDE Argeș regretă nivelul primitiv la care PNL Argeș a ajuns să coboare discursul politic”, se arată într-un comunicat de presă emis de liberalii-democrați. Contrele între cele două partide au continuat, unii sunt „remorca PSD”, iar ceilalți „foști bășiști”. Dacă Gerea este acuzat de liberali de eșecul Arpechim, a venit și rândul liberal-democraților de a arăta că le au cu acuzele: „Adrian Miuțescu, zmeul nuclear care a panicat populația din dorința de a lovi în adversarii politici, anunțând în conferință de presă că  sunt scurgeri radioactive de la ICN Mioveni, este, la fel ca și Ludovic Orban, un fel de șomer în politică și administrație”.
Așadar, ne mai mirăm de ce PSD câștigă en fanfare alegerile în județul Argeș? A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea