Fostul sediu PIC, ca și Hypermarketul, din nou, de vânzare

# Nu se mai pune preț, se așteaptă ”Oferte de achiziție”
Preluat, după apariția problemelor penale ale fraților Penescu (patronii PIC) de grupul de firme SUCCES, clădirile, incluzând corpul de birouri precum și hypermarketul sunt, din nou, de vânzare.  Lichidatorul (CITR București) prezintă, pe pagina proprie de internet, cu lux de amănunte, oferta de vânzare. Iato-o:
HYPERMARKET + CLĂDIRE BIROURI ÎN PITEȘTI
Cod produs: 39514, Arges - Pitesti, SUCCES NIC COM SRL
Hypermarketul și clădirea de birouri sunt amplasate intr-o zonă industrială a municipiului Pitești, pe DN 65B KM 3+820M, la intrarea pe autostrada Pitești – București, cu.S deschidere la autostrada, pe partea dreaptă în direcția de mers spre București. În vecinătate se află stații de benzină, complexul hotelier Cely cu stație de benzină, zona comercială Carrefour, DOMO, Bricostore etc.
Hypermarketul, proprietate SC GTPD SRL, a fost dat în folosință în 2004 și este compus din teren în suprafață de 33.343 mp, împrejmuit cu gard de plasă zincată, pe fundații de beton, în lungime de 632 mp, cabină poartă 15,5 mp, spațiu comercial hypermarket în suprafață construită desfășurată de 13.565 mp, hală depozitare (pe structură metalică închisă cu panouri termoizolante) situată în partea din spate, în suprafață de 700 mp, garaj (pe aceeasi structură ca și hypermarketul) în suprafață de 597 mp, platformă betonată de 17.500 mp și bazin de colectare 53 mp.
Clădirea administrativă, de birouri, proprietate SC Succes Nic Com SRL, are o suprafață construită la sol de 385 mp iar terenul aferent clădirii este de 1563 mp.Ca și regim de înaltime este P+2 iar ca și compartimentare este împărțită în 17 camere.
Personele interesate pentru întreg activul, pot depune la sediul CITR o ofertă de achiziție.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea