Afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat Poșta veche a Piteștiului

Omul de afaceri Marian Drăgușin a dat o nouă lovitură pe piața imobiliară. Acesta a reușit achiziționarea unui imobil fix în buricul orașului.  Este vorba de Poșta veche din Pitești, aflată la km. zero al Piteștiului, în vecinătatea Hotelului Argeș și cea a Hotelului Muntenia. Imobilul nu s-a vândut prin executare silită, ci la inițiativa proprietarului, Compania Națională Poșta Română. Clădirea comercială este situată la intersecția străzilor Doamna Bălașa cu Bdul. Republicii și Piața Muntenia, într-o zonă cu trafic auto și pietonal intens și are un regim de înălțime S+P+2E. Suprafața construită la sol este de peste 600 metri pătrați, suprafața desfășurată - 2.252 mp, suprafața utilă totală - 1.947 mp. Clădirea va primi, probabil, destinația de clinică medicală, fiind absolut compatibilă - ca poziționare și compartimentare - cu atare destinație. Afaceristul menționat, proaspăt proprietar, probabil că o va oferi spre închiriere.

Afaceristul Marian Drăgușin, colecționar de branduri

Marian Drăgușin este un adevărat colecționar de branduri, argeșene și chiar naționale. Este vorba de  afaceri ca ”Vinalcool”, nume cunoscut în toată România pentru produsele sale; de asemenea, deține brandul ”Spicul”, un nume național foarte cunoscut.

Marian Drăgușin (februarie 2018): ”Am cumpărat brandul «Spicul», care este din 1848. Este marcă înregistrată. Alături de acesta am cumpărat mai multe mărci de sub acest brand, l-am cumpărat pentru că ei au intrat în faliment. Era păcat să se piardă un nume de rezonanță precum acesta. Nu mi-a fost ușor, însă am reușit să închei această tranzacție. De brandul «Spicul» veți auzi, cât de curând, numai lucruri bune!
Laurențiu STOICA

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea