Afaceristul Marian Drăgușin nu a cumpărat sediul Poștei, ci al Telekom

Săptămâna trecută, dintr-o regretabilă eroare, în publicația noastră a apărut știrea că afaceristul Marian Drăgușin a cumpărat sediul Poștei Vechi  din Pitești. Acesta este însă la locul său, tranzacția cu pricina având ca obiect sediul Telekom, aflat în imediata apropiere. Instituția Poștei Române ne-a trimis un drept la replică, pe care îl publicăm, cu mențiunea că cele două clădiri se află fix în aceeași zonă, de unde a pornit și confuzia:
Referitor la materialul “Afaceristul Marian Drăguşin a cumpărat Poşta veche a Piteştiului”, apărut în publicaţia “Atitudine în Argeş”, la data de 07.05.2018, Poşta Română face următoarele precizări:
Compania Naţională Poşta Română nu deţine, în patrimoniu, sediul la care se face referire, iar informaţiile prezentate în material sunt false. Poşta Română deţine un imobil situat în Bulevardul Republicii nr. 55, judeţul Argeş, cu terenul aferent de 487,46 mp, imobil în care funcţionează Oficiul Judeţean de Poştă Argeş şi care nu a fost vândut şi nici nu a fost scos la vânzare.
Afirmaţia potrivit căreia „imobilul nu s-a vândut prin executare silită, ci  la iniţiativa proprietarului, Compania Naţională Poşta Română”, nu corespunde cu realitatea.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea