FC Argeş face performanţă şi la judo

Săptămâna trecută, în Bosnia-Herţegovina, la Sarajevo, a avut loc o nouă etapă de Cupa Europei la judo rezervată seniorilor. La această întrecere judeţul nostru a fost reprezentat de Elena Stere, sportivă legitimată la clubul FC Argeş-CSM Piteşti.

Stere, pe podium la Cupa Europei!

La finalul competiţiei, judoka alb-violetă a câştigat medalia de bronz la categoria 52 kg. Sportiva pregătită de antrenorii Valentin Ioniţă şi Cornel Pălărie a avut o evoluţie destul de bună, chiar dacă a ratat şansa de a intra în posesia unei medalii mai strălucitoare.

Pentru Stere, bronzul obţinut în Bosnia-Herţegovina, nu este singurul rezultat notabil din acest an. La Campionatele Naţionale de seniori din martie 2018 de la Cluj, Elena a mai câştigat tot o medalie de bronz, dar la categoria 57 de kg. Valentin Ioniţă, coordonatorul lotului de judo de la FC Argeş-CSM Piteşti este foarte mulţumit de rezultatul elevei sale: "Elena Stere este la prima participare la o Cupă Europeană de seniori. A avut o evoluţie foarte bună reuşind o clasare pe podium. A pierdut în primul meci în faţa unei sportive din Elveţia, după care a câştigat trei meciuri. Prin rezultatul de la Sarajevo, sportiva clubului nostru a obţinut şi calificarea la Campionatele Europene de Tineret Under 23, competiţie care se va desfăşura în perioada 9-11 noiembrie, la Budapesta".

Ivănescu, argint la Cluj

Săptămâna trecută, la Cluj Napoca, s-a desfăşurat şi o etapă de Cupa Europei, rezervată sportivilor Under 18. La această întrecere, CSM Piteşti a câştigat o medalie de argint la categoria 57 de kg prin Florentina Ivănescu. Judoka legitimată la clubul din Ştrand a fost învinsă în finală de o sportivă din Olanda. Podiumul a fost completat tot de o judoka din Ţara Lalelelor. Prin rezultatul de la Cluj, Ivănescu a obţinut şi calificarea la Campionatele Europene de Cadeţi care vor avea loc în iulie, la Sarajevo, în Bosnia Herţegovina.
Tot la competiţia din Ardeal, lotul naţional masculin care se pregăteşte la Piteşti sub îndrumarea antrenorilor Dragoş Bolbose, Valentin Ioniţă şi Marian Teleşman a obţinut o medalie de aur prin Alexandru Creţ(CSM Lyberty Oradea), la 81 kg, şi două medalii de argint, prin Paul Onofrei(CSM CFR Ploieşti) la 66 kg şi Adrian Sulcă(CSM Cluj) la 73 kg.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea