Dosarul învățătorului „proxenet” din Argeș, în pronunțare

La începutul lunii octombrie 2016, procurorii DIICOT Piteşti au efectuat mai multe descinderi în municipiul Câmpulung într-un dosar ce viza folosirea prostituției infantile. Printre persoanele vizate s-a aflat și Ion Popescu, un învăţător de la şcoala din satul Jugur, comuna Poienarii de Muscel.  Dosarul învățătorului     „proxenet” de la Tribunalul Argeș a rămas în pronunțare. Pe 21 mai, instanța va da prima decizie în cauza care a oripilat întregul județ. Hotărârea nu va fi definitivă, ea putând fi atacată cu apel.
Învățătorul Ion Popescu a fost trimis în judecată la Tribunalul Argeș încă din februarie 2017, fiind acuzat de folosirea prostituției infantile. El riscă închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă conform art. 216 indice 1 Noul Cod Penal: „întreținerea oricărui act de natură sexuală cu un minor care practică prostituția se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, dacă fapta nu constituie o infracțiune mai gravă”.
La data de 11.04.2016, la DIICOT Pitești s-a înregistrat o sesizare din oficiu întocmită de lucrătorii BCCO Pitești din cuprinsul căreia rezulta că numitul Ion Popescu racola minori prin oferirea de cadouri sau alte facilități cu scopul de a întreține relații sexuale cu aceștia. De asemenea, potrivit sesizării, acesta filma partidele sexuale cu minorii pe care ulterior le posta pe diverse site-uri în scopul șantajării persoanelor vătămate în cazul în care acestea refuzau să vină la domiciliul său.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea