Instanța a respins înlocuirea administratorului judiciar în dosarul insolvenței clinicii Motoc

Pentru al doilea an consecutiv, doctorița Mioara Motoc a solicitat judecătorului sindic, de la Tribunalul Specializat Argeș, să aprecieze dacă se impune, din oficiu, înlocuirea administratorului judiciar, Aktiv Lex, din dosarul de insolvență privind societatea Andreea Motoc SRL.
Mioara Motoc în calitate de asociat al clinicii a mai formulat și la începutul anului 2017, înlocuirea administratorului judiciar, reprezentat de practicianul în insolvență Cristian Cîrmaciu. În acest caz, în primă instanță, i s-a admis solicitarea iar administratorul judiciar a fost înlocuit. Aktiv Lex a făcut apel la Curtea de Apel Pitești, iar instanța l-a „reîntors” din drum.
Pe 7 februarie 2018, s-a făcut o nouă cerere de sesizare pentru înlocuirea sa. Tribunalul Specializat a respins solicitarea doctoriței Motoc, iar aceasta a atacat cu apel hotărârea instanței. „Respinge cererea formulată de petent MOTOC MIOARA, în contradictoriu cu administrator judiciar Aktiv Lex Insolventa SPRL, numit în procedura insolvenţei debitoarei Andreea Motoc SRL, şi comitetul creditorilor Unicredit Bank SA, Sana Zone Trading SRL, Pharmafarm SA, Farmexim SA, ADM Farm SRL, prin care a solicitat să aprecieze judecătorul-sindic că se impune ca, din oficiu, să înlocuiască administratorul judiciar care administrează procedura insolvenţei debitoarei, pentru autoritate de lucru judecat”, se arată în hotărârea instanței din 23 martie a.c.
Reamintim că în martie 2016, Tribunalul Specializat Argeș a dispus deschiderea procedurii insolvenţei în forma generală, a debitoarei Andreea Motoc SRL, fiind desemnat în calitate de administrator judiciar provizoriu Aktiv Lex Insolvență SPRL. Procedura de insolvență continua, următorul termen având loc pe 19 iunie. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea