Piteșteanul Alex Pârvu, concert în Rusia, la Sankt Petersburg

# Echipa Lexford Castel, alături de managerul Cătălin Gherzan, i-au fost mereu alături

Despre Alex Pîrvu v-am mai povestit, dar povestea lui continuă! A devenit cunoscut atunci când a pășit, timid, pe scena de la "Next Star". Puștiul de atunci, s-a transformat într-un adolescent cu o poftă de viață nemaiîntâlnită, dar și o voce care răsună până la cer și înapoi.
Chiar dacă acum a ajuns să cânte alături de mari artiști și pe mari scene, nu a uitat de unde a început totul. Echipa Lexford Castel, alături de managerul Gherzan Cătălin, au fost mereu alături și l-au sprijinit în atingerea dorințelor lui.
Alex este acum elev în clasa a IX-a în cadrul Liceului de Arte Dinu Lipatti, la secția canto clasic și simte că aceasta este cariera pe care dorește să o urmeze.
La finalul anului, Alex a fost invitat de către Marcel Pavel să facă parte din Concertul de Anul Nou intitulat „Marcel Pavel - Familia și prietenii”, care a avut loc la Circul Metropolitan București. Alex a fost pe scenă alături de artiști consacrați ai muzicii românești: Marcel Pavel alături de familia lui, Gina, Richard, Sasha, George și Michy, Monica Anghel, Nico, Sanda Ladosi, Alis Făiniță, Vlad Miriță, Andrei Lazăr, alături de Orchestra Metropolitană București condusă de Daniel Jinga, Ionel și Andrei Tudor.  Alex a interpretat,  alături de Marcel Pavel, binecunoscuta melodie Copacul”, din repetoriul lui Aurelian Andreescu. Alex îl consideră pe Marcel idolul său și este foarte mândru de faptul că Marcel în consideră prietenul lui, între ei existând o puternică legătură atât sufletească , dar mai ales muzicală.
În luna aprilie, Alex a fost învitat să cânte în Rusia, la Sankt Petersburg, în cadrul unui spectacol caritabil intitulat „We can ”. A fost pe scenă alături de artiști consacrați din Rusia și s-a bucurat de un real succes. Alex a interpretat melodiile ”You raise me up ” și ”The show must go on”, prestația lui stârnind ropote de aplauze.  
Putem spune că Alex a gustat din succes, acest lucru nefiind un impediment, ci doar o motivație pentru a ajunge acolo unde își dorește și anume pe marile scene ale lumii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea