Cunoscutul om de televiziune Răzvan Exarhu vine la Festivalul de C*ARTE de la Biblioteca Județeană!

Cunoscutul om de radio, de televiziune și bucătar Răzvan Exarhu își va lansa marți, 15 mai, ora 16:30, la Biblioteca Județeană ,,Dinicu Golescu” Argeș cartea de debut „Fericirea e un ac de siguranță” (Editura Curtea Veche), cu ilustrații de Andreea Chiric.
Volumul e un jurnal atipic în care cititorii vor găsi mostre de umor și analize lucide ale unor teme banale precum revolta anti sistem, alcoolul, cărţile, crucile făcute în autobuze, prietenia, clişeele, narcisismul din social media, ecologia și multe altele. Fragment din „Fericirea e un ac de siguranță”:

Facebook şi omul

„Vorba aia, creşti un copil cu speranţa că la bătrîneţe o să aibă cine să-ţi dea un pahar cu apă. Şi un like. Uite-aşa, laicul devine o formă a credinţei. Credinţa că ne pasă unii de alţii, că sentimentele noastre vor fi devoalate prin acest mic click, că vom primi înapoi acelaşi semn, că s-a înţeles că poza noastră cu buchetul de gladiole pe care scrie SĂ AI O ZI FRUMOASĂ arată că frumuseţea vine din interior. Doar că nu e clar unde naiba se duce.”
Răzvan Exarhu s-a născut pe 29 iulie 1969, la Brăila. În 1995, a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, specializare franceză-engleză, din cadrul Universităţii din Bucureşti.   Are o experienţă de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producător şi prezentator TV. În perioada 1993-2000, a fost vocea emisiunilor „Rondul de dimineaţă“ şi „Rondul de noapte“ de la ProFM. În aceeaşi perioadă a fost producătorul unor ediţii speciale ale programelor Pro TV. A fost director de programe şi realizator la Radio Guerrilla (2004 – 2005) iar în 2007 şi-a lansat propriul radio online, Clandestino.   A semnat articole în „Evenimentul zilei“ , „Top Gear“, „Academia Caţavencu“ şi „Dilema veche“. Între 2009 şi 2012, a prezentat şi a produs seria TV de gastronomie şi călătorie „România delicioasă“ la TVR. Face parte din juriul actualului sezon „Masterchef“ de la  ProTV.
Cititorii vor avea prilejul să poarte un dialog cu Răzvan Exarhu care, în finalul întâlnirii, va oferi autografe.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea