Societatea Apă Canal 2000 participă la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est EXPOAPA 2018

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti participă în aceste zile la Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est, care se desfăşoară la Bucureşti, Palatul Parlamentului, în perioada 14 - 16 mai 2018.
Forumul este organizat de Asociaţia Română a Apei, iar manifestările cuprinse în cadrul acestuia se adresează tuturor specialiştilor din domeniul apei, începând cu administratorii resurselor de apă, operatorii de alimentare cu apă şi canalizare şi nu în ultimul rând publicului larg interesat de îmbunătăţirea performanţelor tehnice şi manageriale ale sectorului.
Forumul Regional al Apei Dunăre - Europa de Est aduce, anual, în atenţia participanţilor informaţii de cea mai mare actualitate privind evoluţia şi dezvoltarea sectorului apei din România, în primul rând, dar şi din ţările din regiune şi nu numai.
În cadrul Forumului din acest an se desfăşoară următoarele evenimente: Conferinţa Tehnico-Ştiinţifică Internaţională Managementul şi utilizarea eficientă a apei 2018, Seminarul Finanţarea Infrastructurii de Apă prin Fonduri Europene în perioada de programare 2014-2020, Atelierul de lucru Reglementări în domeniul apei la nivel internaţional, Concursul Instalare branşament sub presiune,  Expoziţia specializată EXPOAPA, ediţia a 20-a. De asemenea, operatorii de apă din ţară au standuri de prezentare în cadrul spaţiilor rezervate comitetelor teritoriale.
Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti participă la toate manifestările organizate şi are un stand organizat în cadrul celui rezervat Comitetului Teritorial Argeş-Vedea, la fel ca şi în anii trecuţi. Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul: www.araexpoapa.ro.
Director General,
Mihail Marinescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea