Ziua comunei Corbi, plină de evenimente

Duminică a fost sărbătoare în toată regula pentru locuitorii comunei Corbi. Primarul Virgil Baciu a pus la punct toate detaliile pentru ca ediţia din acest an a Rapsodiei Păstoreşti să fie una de un real succes. Vorbim despre ediţia cu numărul 48 a acestui eveniment, unul ce a devenit deja tradiţie pentru locuitorii comunei. A fost ceva cu atât mai deosebit cu cât vorbim despre o ediţie ce are loc în anul Centenarului şi cu siguranţă toată lumea aşteapta să sărbătorească aşa cum se cuvine 100 de ani de România unită.

Seria manifestărilor a început la ora 9 dimineaţa, atunci când a fost efectuată o vizită la Muzeul din comuna Corbi.  Imediat după aceea a avut loc o festivitate de premiere a cuplurilor ce au ajuns la 50 de ani de căsnicie neîntreruptă.

După acest moment ce a  fost extrem de emoţionant, cei prezenţi la eveniment au putut asista la un prim moment artistic. Vorbim despre tradiţionala paradă a cântecului, dansului şi portului popular, manifestare ce a devenit una simbol pentru locuitorii comunei Corbi.
Şi de data aceasta au fost prezenţi tineri din mai multe judeţe, pe lângă argeşeni , la Corbi ajungând reprezentanţi din judeţele Gorj, Sibiu, Vâlcea, Olt, iar marea noutate a fost dată de prezenţa unor tineri din diferite localităţi din Republica Moldova, localităţi cu care comuna Corbi s-a înfrăţit în ultima perioadă. Următorul punct pe lista evenimentelor a fost parada celor mai frumoase animale din Asociaţia Crescătorilor “Corbii de Piatră”. Vorbim despre nişte exemplare minunate, acestea reprezentând motivele de laudă pentru o parte dintre locuitorii comunei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea