Centrul de Copii şi Juniori ”Leonte Ianovschi” s-a redeschis!

# Primăria Piteşti a modernizat pepiniera de aur a fotbalului românesc

S-a redeschis Centrul de Copii şi Juniori ”Leonte Ianovschi”, pepiniera principală a clubului FC Argeş. Centrul a trecut printr-un amplu proces de modernizare, lucrările fiind efectuate în aproximativ 6 luni. Costul total al investiţiei a fost de 350.000 lei iar baza sportivă îndeplineşte acum toate condiţiile pentru performanţă.
S-au înlocuit instalaţiile sanitare, electrice, mobilierul, s-a refăcut hidroizolaţia clădirii, s-a schimbat centrala termică, maşina de spălat echipamentul, s-au montat instalaţiile de aer condiţionat şi s-a zugrăvit toată clădirea. De acum încolo, juniorii alb-violeţi vor beneficia de cele mai bune condiţii de pregătire, având toate atuurile pentru a face performanţă. La inaugurare au participat primarul Piteştiului, Cornel Constantin Ionică, conducerea clubului, antrenorul Mihai Ianovschi, fiul regretatului ”Leonte Ianovschi”, Emil Săndoi, tehnicianul lui FC Argeş, antrenorii de la grupele de juniori ale clubului din Trivale, fostele glorii alb-violete, dar şi copiii de la mai multe grupe de juniori.

”FC Argeş şi stadionul sunt priorităţile noastre”

Primarul Cornel Ionică a declarat că municipalitatea va acorda şi de acum încolo o atenţie deosebită centrului de copii şi juniori: ”Am luat decizia de a reabilita în totalitate acest centru de copii şi juniori care de-a lungul timpului a dat fotbalişti la cel mai înalt nivel. Copiii au acum toate condiţiile pentru a face performanţă. Toţi piteştenii trebuie să ştie că la clubul FC Argeş nu se percep nici un fel de taxe şi pot să-şi aducă copii la noi pentru a face fotbal. Le asigurăm toate condiţiile pentru a face performanţă. Suntem conştienţi că aceşti copii pe care îi creştem acum, vor reprezenta viitorul fotbalului piteştean. Avem antrenori specializaţi care se preocupă permanent de instruirea acestor copii. Priorităţile principale ale Municipalităţii în domeniul sportului vor fi modernizarea stadionului Nicolae Dobrin şi promovarea echipei FC Argeş în Liga I în sezonul 2018-2019. Îl asigurăm pe domnul profesor Emil Săndoi că vom întări echipa cu jucători valoroşi pentru a reuşi să revenim în primul eşalon. În privinţa stadionului vă anunţ că suntem în pole-posiţion pentru aprobarea finanţării prin Compania Naţională de Investiţii. Cel mai probabil, în 2019 vom primi OK-ul pentru modernizarea stadionului Nicolae Dobrin”, a spus edilul Cornel Ionică.

”Centrul are în spate o adevărată istorie”

Antrenorul Mihai Ianovschi, fiul celui care a pus bazele centrului de copii şi juniori, îşi doreşte ca tehnicienii care se ocupă de pregătirea copiilor să continue munca tatălui său:
”Mă bucur foarte mult că s-a reuşit această investiţie. Centrul a fost dat în folosinţă în 1973, iar aici s-au format sute de fotbalişti valoroşi cu care Piteştiul se poate mândri. Îmi doresc ca antrenorii care pregătesc grupele de juniori să ducă tradiţia mai departe iar Piteştiul să scoată din nou fotbalişti de mare valoare. Acest centru de copii şi juniori are în spate o adevărată istorie. Voi urmări foarte atent activitatea şi voi fi foarte exigent cu lucrurile care se vor face de acum încolo. Felicit autorităţile locale şi pe primarul Cornel Ionică pentru că s-au implicat în renovarea şi modernizarea acestei baze sportive”.

”Piteştiul va mai scoate fotbalişti de valoare”

Antrenorul Emil Săndoi este convins că Piteştiul va reuşi să mai scoată pe piaţă jucători valoroşi: ”După Craiova, tot timpul Piteştiul a fost un izvor important de talente care a dat fotbalului românesc jucători foarte importanţi. Sunt sigur că şi de acum încolo vor apărea fotbalişti de mare valoare. Prin investiţia făcută de Primăria Piteşti, copii au acum toate condiţiile pentru a face performanţă. Felicit autorităţile locale pentru această investiţie făcută în domeniul sportului. Cu baze moderne de pregătire şi cu o implicare totală din partea factorilor de decizie, pot fi atraşi foarte mulţi copii către sportul rege”.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea