LEXFORD CASTEL - parteneriat de succes. Instituția manageriată de Cătălin Gherzan, alături de copiii cu probleme de autism

Copiii cu nevoi speciale care sunt înscriși în centrele din subordinea Asociației Autism, Terapie, Sport şi Arte Argeş au alături prieteni de nădejde. Conducerea unei școli particulare din Pitești a pus la punct un program menit să ofere o raza de bucurie acestor micuți.
Mai exact, acțiunea a avut loc în cadrul Lexford Castel, instituție de prestigiu în învățământul argeșean, manageriată de Cătălin Gherzan. În acest fel, reprezentanți ai Asociației Autism, Terapie, Sport şi Arte Argeş au venit la Lexford Castel, aici unde le-au vorbit copiilor și unde i-au ajutat pe aceștia să realizeze diferite desene.
„Ca de fiecare dată, școala noastră se implică în ajutorarea copiilor instituționalizați, copiilor pentru care societatea nu acordă foarte multă atenție. Noi, în școala noastră avem astfel de copii, copii pe care i-am primit și de anul acesta pentru anul viitor. Ne dorim ca și ei să poată să aibă aceeași șansă pe care o au și ceilalți copii, motiv pentru care am făcut acest parteneriat cu asociațiile doamnei Ana Dumitrescu” – a spus managerul Lexford Castel, Cătălin Gherzan.

Acțiunea a fost primită cu bucurie și de reprezentații Asociației Autism, Terapie, Sport şi Arte Argeş.

„Noi reprezentăm o asociație care a luat ființă acum patru ani. În prezent avem trei centre, unul în Pitești, unul în Câmpulung și unul în Rucăr. Zilnic, centrele noastre sunt frecventate de 60 de copii cu nevoie educaționale speciale și ne-am gândit ca prin aceste acțiuni pe care noi le desfășurăm prin grădinițele, școlile din Pitești, să ajutăm acești copii care zilnic vin la terapii în cadrul centrelor noastre. Mulțumim domnului Gherzan, avem deschidere tot timpul la dânsul – a spus Ana Dumitrescu, președintele Asociației Autism, Terapie, Sport și Arte Argeș. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea