Premieră în Argeș! Primarii se ceartă pe… gunoi

Competiția bat-o vina! Primarii argeșeni se întrec în recorduri naționale cu privire la cantitatea de material reciclabil colectat. Bebe Ivan, primarul din Băbana, a provocat nemulțumirea colegilor săi din Bughea de Jos după ce a anunțat pe o rețea de socializare recordul la strâns de gunoi: „5.500 kg reciclabile strânse ieri în Băbana, record național! Mulțumesc tuturor pentru implicare!”, a scris edilul pe Facebook.
Reacția nu s-a lăsat prea mult așteptată. Viceprimarul din Bughea de Jos, Bogdan Oancea, a încercat să îi demonstreze lui Bebe Ivan că „1 e mai mare ca 2”, iar de aici replicile au devenit „savuroase”.
„Am văzut recent pe Facebook cum un primar din Argeș se laudă cu noi recorduri naționale în materie de colectat materiale reciclabile. Un record nu este stabilit doar dacă îl anunți primul și cel mai tare. Fiți atent și la ceilalți competitori! Pentru corecta informare vă prezint rezultatele comunei Bughea de Jos, doar pe 2018, în materie de colectat materiale reciclabile: ianuarie - 4880 kg, februarie - 4940 kg, martie - 5240 kg, aprilie - 4400 kg, mai - 5480 kg
Cantitățile respective pot fi verificate la Financiar Urban. Și dacă tot am intrat în competiție, o să depășim și 6000 kg în curând! Succes!”, a scris pe rețeaua de socializate viceprimarul Bogdan Oancea.
Cu certitudine, Bughea de Jos a făcut o treabă bună, însă așa numitul „record național” rămâne încă la Băbana.
”Este o competiție, poate așa înțeleg și ceilalți edili, eu am lăudat cetățenii mei! Oricum nu aveți 5500 kg ca noi! Eu nu am făcut comentarii când edilul dumneavoastră a actualizat un contract de asfaltare cu o firmă cică cu procentul de mărire salarii!! Parcă în contract scria că se actualizează doar cu modificările TVA și uite așa ne-ați pus același constructor în «cap» că refuzăm să facem ca cel din... localitatea dumneavoastră!”, a mai comentat edilul din Băbana.
Replica primarului de la Bughea de Jos, Dorel Tănăsescu, a venit doar în momentul în care Bebe Ivan l-a provocat spunând că „este greu ca acesta să publice un mic articol”. „Dezinformare, necunoaștere, tupeu? Bunul simț mă caracterizează și în 43 de ani numai în primărie - funcții de conducere - am învățat să-mi aleg cuvintele în așa fel în cât să nu jignesc. Știu să scriu și articole însă numai când cred că este cazul și momentul potrivit. Referitor la firma cu covor asfaltic pot demonstra că a fost o discuție care nu s-a concretizat. Păcat de funcții ocupate de .......”, concluzionează pe Facebook, edilul din Bughea de Jos.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea