Prima proiecție publică a lungmetrajului „Experimentul Pitești”

Duminică, 17 iunie, de la ora 18.00, la Cinematograful ”București”, va fi organizată proiecția lungmetrajului „Experimentul Pitești”. Filmul este regizat de Victoria Baltag.
Este prima proiecție publică a variantei brute regizorale a primului film artistic despre „Experimentul Pitești”. Această proiecție este destinată publicului larg, dar și investitorilor, filantropilor, Business Angels și persoanelor care doresc să contribuie financiar la realizarea filmului, aflat în faza de post-producție, fiind primul film românesc finanţat prin crowdfunding, exclusiv din donaţii.

Regizoarea Victoria Baltag va fi prezentă la întâlnirea cu publicul piteștean. În distribuție, Ion Caramitru, Axel Moustache, Rareş Lucaci, Olimpia Melinte, Sergiu Moraru ș.a. Filmul spune povestea suferinţei tinerilor care au trecut prin „Experimentul  Piteşti“, experimentul de reeducare comunist care a distrus sute de tineri cu vârste între 18 și 25 de ani și despre care scriitorul Alexandr Soljeniţîn considera că a fost „cea mai teribilă barbarie a lumii contemporane”.
Pentru accesul la filmul „Experimentul Pitești”, prețul biletului este de 6 lei, la care se pot aplica mai multe reduceri.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea