Continuă războiul în instanță între Consiliul Județean Argeș și un operator de transport

Pe 31 august 2017, printr-o hotărâre de Consiliu Județean, au fost introduse 11 trasee noi județene și au fost semnate protocoalele de colaborare între CJ Argeș şi operatori de transport acreditaţi, ce urmau să asigure transportul pe rutele din zona metropolitană Pitești. Pentru aceste trasee au fost organizate licitații în octombrie 2017, mai multe firme contestând câștigătorii. Este și cazul societății SC P&G Kraft Spedition SRL - reprezentată prin administrator Melania Corina Titu. Firma de transport a atacat în instanță, la Tribunalul Argeș, solicitând obligarea emiterii unei licențe de traseu și caietele de sarcini pentru unele trasee începând cu 13 octombrie 2017. De asemenea, s-a solicitat repararea pagubei de către CJ Argeș, începând cu 26 octombrie 2017.
Cert este că instanța a admis, în aprilie 2018, efectuarea unei expertize contabile, urmând a fi stabilite de către un expert eventualele despăgubiri. Firma de transport P&G Kraft Spedition SRL a participat la licitatia electronică pentru traseul 162, respectiv Pitești-Mărăcineni-Micești.
Tribunalul Argeș a încuviinţat pentru reclamanta SC P&G Kraft Spedition SRL efectuarea unei expertize contabile în care se va stabili, printre altele. următoarele:
- veniturile pe care le-ar fi obţinut reclamanta prin executarea traseului nr. 162, având în vedere programul de transport actualizat si completat prin HCJ nr. 229/31.08.2017 si faptul ca prin rezultatele atribuirii electronice din 13.10.2017 au fost desemnaţi câştigători doi operatori de transport;
- cuantumul despăgubirilor, scăzând din veniturile obţinute pe cele ale cheltuielilor aferente acestora;
- dobânda legala penalizatoare, începând din data de 26.10.2017 până la data efectiva a plaţii.
Următorul termen al procesului a fost stabilit pe 1 august, după vacanța judecătorească. Până la această dată, expertul contabil desemnat în cauză va depune la dosar raportul de expertiză cu obiectivele stabilite de către instanţă.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea