Angajarea lui Bogdan Gorunescu în Administrația Bazinală Argeș Vedea a ajuns în atenția ministrului Apelor și Pădurilor

Deputatul de Argeş Ionuț Moșteanu (USR) a formulat o întrebare adresată lui Ioan Deneș, ministrul Apelor și pădurilor, solicitând clarificări privind suspiciuni de angajări ilegale la Administrația Bazinală de Apă Argeș Vedea. Deputatul susține că mai mulți cetățeni i-au semnalat că lui Bogdan Gorunescu i se deleagă sarcini de director la ABAAV, pe baza unui  concurs în care nu au fost respectate prevederile legale. Bogdan Gorunescu (foto sus) este angajat inginer la Departamentul Managementului Resurselor de Apă – Serviciul Avize Autorizații pe baza unui interviu susținut la Administrația Națională Apele Române, postul de concurs pentru care a candidat acesta nefiind publicat nici măcar pe site-ul ANAR.
Ionuț Moșteanu îi prezintă ministrului mai multe informații din care reiese că Bogdan Gorunescu a fost angajat prin nerespectarea Contractului Colectiv de Muncă.
„Angajarea domnului Gorunescu Bogdan Florin s-a făcut prin nerespectarea prevederilor H.G. 286/23.03.2011 – acest lucru este susținut și de faptul că pe site-ul ANAR nu a fost publicat postul pentru concurs și nici în Monitorul Oficial al României. Angajarea domnului Gorunescu Bogdan Florin s-a făcut prin nerespectarea Contractului Colectiv de Muncă 2016-2018. În fapt se menționează că domnul Gorunescu Bogdan Florin este de profesie inginer metalurg (știința  și ingineria materialelor), profesie care nu se regăsește în nomenclatorul de meserii al ANAR. Ca urmare vă solicit demararea unei acțiuni de verificare a corpului de Control al Ministerului la Administrația Națională Apele Române”, apare într-o interpelare adresată ministrului Apelor și Pădurilor de Ionuț Moșteanu (foto jos).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea