Bebe Ivan – din nou acid!!! Acuze ale edilului la adresa medicilor de la Spitalul Brădet

În fiecare săptămână, Bebe Ivan, primarul de la Băbana are câte un „meci”. După ce săptămâna trecută, Bebe Ivan s-a luat pe Facebook în gură cu edilul de la Bughea de Jos, acum a avut un comentariu acid la adresa medicilor de la Spitalul de Recuperare Brădet. Conducerea Consiliului Județean Argeș a anunțat demararea proiectului: “Creşterea Eficienţei Energetice a Spitalului de Recuperare Brădet”. CJ Argeș a încheiat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020 la nivelul regiunii Sud-Muntenia.

Ce presupune proiectul?

Până aici, toate bune și frumoase, mai ales că proiectul este unul important.
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 3.333.577,98 lei, din care 3.160.266,78 lei reprezintă valoarea totală nerambursabilă solicitată, iar 173.311,20 lei este contribuția beneficiarului. Proiectul va contribui la sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, prin acţiunile privind îmbunătăţirea izolaţiei termice a anvelopei clădirii, reabilitarea şi modernizarea instalaţiilor pentru prepararea, distribuţia şi utilizarea agentului termic pentru încălzire şi a apei calde menajere, utilizarea surselor de energie regenerabilă pentru asigurarea necesarului de energie a clădirii.

Bebe Ivan - acuze la adresa medicilor, pe Facebook

La informația cu privire la proiectul implementat la Spitalul de Recuperare din Brădet, edilul de la Băbana a avut un comentariu acid.
„Felicitări, acolo medicii stabilesc «ordinea» primii la tratament, sunt aceleași personaje care anual ajung aici la refacere”, a postat edilul ca mesaj pe o rețea de socializare. M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea