Autospeciale noi pentru polițiștii argeșeni

# Sunt așteptate mașini noi și la structurile de ordine publică și la secțiile de poliție rurală
Vești bune pentru polițiștii din județ! Săptămâna trecută, Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a primit un număr de șaisprezece autospeciale Dacia Logan noi pentru structurile de poliție rutieră din județul nostru. Pe parcursul acestui an sunt așteptate și alte autoturisme în Argeș, în special pentru structurile de ordine publică și la secțiile de poliție rurală.
Poliţia Română şi Poliţia de Frontieră au recepţionat prima tranşă de maşini noi din cele peste 560 achiziţionate din suma de 30 de milioane lei cu care a fost suplimentat bugetul Ministerului Afacerilor Interne în luna aprilie, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, precizează MAI. Astfel, IPJ Argeș a achiziționat un număr de 16 autoturisme. Autospecialele, inscripționate și dotate cu rampă de lumini și stație radio de emisie-recepție, au fost repartizate de Inspectoratul General al Poliției Române, urmând a fi utilizate de structurile operative de poliție rutieră. Valoarea achiziției se ridică la peste 770.000 de lei. Cele 16 Loganuri vor fi repartizate structurilor de poliţie rutieră din judeţ, una ajungând și la poliţiştii de la A1. Costul unui astfel de echipaj se ridică la aproximativ 10.000 de euro, fiind complet echipat.
La sfârșitul anului 2017, la IPJ Argeș au fost repartizate alte autospeciale. Este vorba despre șapte autoturisme, neinscripționate, folosite de structurile de poliție judiciară. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea