Ecran uriaș de 15 mp montat în Piața Primăriei

# Campionatul Mondial de fotbal se vede la Pitești
Vești bune pentru piteșteni. Municipalitatea a luat decizia ca Mondialul de fotbal din Rusia să se vadă la Pitești. Deja au fost întreprinse măsurile necesare pentru acest lucru. Pe 14 iunie, duelul dintre Rusia și Arabia Saudită se va vedea la Pitești. Acesta va fi meciul de debut al Mondialului 2018, Rusia fiind și țara gazdă a întrecerii.
Prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Primăria Pitești a semnat deja contractul pentru achiziția unui ecran uriaș. Acesta are 15 mp și va fi punctul de atracție în perioada 14 iunie – 15 iulie. La licitație au participat un total de cinci firme, iar valoarea acesteia era de 220.000 lei, plus TVA. Firma câștigătoare a fost aleasă în licitație  cu un preţ foarte bun, sub jumătate din suma pusă la bătaie.

Programul Mondialului din Rusia

După primul duel, dintre Rusia și Arabia Saudită, Mondialul programează adevărate jocuri de foc rapid. Printre meciurile importante din grupe se numără Portugalia - Spania, programat pe 15 iunie, Argentina - Croaţia, care se va disputa pe 21 iunie, sau Anglia - Belgia, cu prilejul căruia se va încheia faza grupelor, pe 28 iunie.
Apoi, runda optimilor de finală va avea loc între 30 iunie şi 3 iulie, faza sferturilor se va desfăşura în perioada 6-7 iulie, iar meciurile din semifinale se vor juca pe 10 şi 11 iulie. Finala mică a turneului este programată pe 14 iulie, cu o zi înaintea finalei de la Moscova – 15 iulie!
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea