Record al biletelor de tratament! 221 de bilete au ajuns la Casa Județeană de Pensii Argeș, iar beneficiarii au plecat spre stațiuni

Record al biletelor de tratament la Casa Județeană de Pensii Argeș. Mult mai mulți pensionari argeșeni și-au văzut numele pe listele beneficiarilor. Dacă până acum, în lunile ale lui 2018 au venit bilete de ordinul zecilor, de data aceasta au sosit 221 de bilete la sediul Casei Județene de Pensii Argeș.
„Pentru seria 8 din acest an ne-au fost repartizate un număr de 221 de bilete de tratament balnear în stațiunile Amara, Buziaș, Căciulata, Călimănești, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Neptun, Olănești, Saturn, Sinaia, Slănic Moldova, Slanic Prahova, Sovata, Târgu Ocna, Tușnad, Vatra Dornei și Băltătești – ne-a transmis Carmen Rădulescu, purtător de cuvânt al Casei Județene de Pensii Argeș.
Imediat, persoanele cărora li s-a alocat bilet de tratament au fost anunțate prin mesaj scris la numărul de telefon mobil indicat în cerere, iar în cazul persoanelor ce au telefon fix, acestea au fost anunțate telefonic. „Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie. În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția” – a adăugat Carmen Rădulescu.
Pentru seria a 8-a au rămas și bilete nealocate. Nu au fost solicitări, în stațiunile Slănic Prahova, Baltătești, Târgu Ocna și Tusnad.M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea