„De pe 15 și până pe 30 iunie - NU alimentăm!”

# Amenințări din cauza prețurilor mari la carburanți!

Ca și în celelalte orașe ale țării, și în Pitești, săptămâna aceasta se pune la cale o grevă. Nemulțumiți sunt șoferii, cei care au ajuns să arunce cu banii pe carburanți.
Greva are loc la nivel național, deci și în județul Argeș. Mobilizarea a debutat deja pe rețelele de socializare, apelul organizatorilor fiind acela ca în toate oraşele din ţară să nu mai alimenteze nimeni maşinile cu carburanţi în perioada 15-30 iunie.
În prezent, în România se practică printre cele mai mari preţuri la carburanţi din Uniunea Europeană, deşi la venituri suntem printre ultimii. În mai puţin de un an, preţul benzinei, de exemplu, a crescut de la circa 4,80 lei pe litru la aproape 6 lei. „Greva carburanţilor – de pe 15 pe 30 iunie nu alimentăm!”, este motto-ul acţiunii, organizatorii punctând că, în acest fel, se speră la o reacţie a autorităţilor şi a marilor companii pentru reducerea preţului la pompă pentru benzină şi motorină.
„Ne vom strânge în fiecare oraș din țară și vom protesta în fața benzinăriilor, cu afișe și mesaje «frumoase». Să le arătam celor de la conducere că nu suntem niște indiferenți și că nu ne pot juca pe degete! - este mesajul organizatorilor. M.M.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea