Deputatul Cătălin Rădulescu: „Cu Valeca președinte prevăd că în scurt timp o să plece multă lume din PSD Argeș”

După ce PSD Argeș i-a retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, pe 6 iunie s-a aprobat retragerea sprinului pentru alți doi membrii importanți din partid, primarul și viceprimarul orașului Ștefănești. Decizia organizației județene a venit ca urmare a propunerii preşedintelui interimar al PSD Stefanesti, Nicolae Velcea, privind retragerea sprijinului politic al PSD Argeş pentru primarul Ioana Jenica Dumitru – primar al orasului Stefanesti si pentru Ion Mihalcea - consilier şi viceprimar al orasului Stefanesti. Decizia a fost transmisă pentru validare către Biroul Permanent Naţional al PSD.

„E deplorabil ce se întâmplă”

Pe acest subiect deputatul Cătălin Rădulescu a făcut mai multe precizări. Parlamentarul atrage atenția că, pe viitor, din PSD Argeș vor exista mai multe plecări.
„Caracteristic tovarășului Valeca care el nu știe altceva decât să retragă sprijinul politic. La ce calitate intelectuală și politică  are e normal că acesta e singurul mijloc. Prevăd că în scurt  timp o să îi plece foarte mulți oameni. Oamenii și-au dat seama ce greșeală au făcut când l-au ales. Nu știu cine avea dreptate la Ștefănești că nu m-am ocupat de treaba asta. Dar că retrage sprijinul politic unui primar de oraș este o greșeală, e deplorabil ce se întâmplă”, a precizat Cătălin Rădulescu.

„Nicolescu și Pendiuc nu au făcut niciodată așa ceva”

De asemenea, Cătălin Rădulescu atrage atenția asupra diferenței de personalitate dintre Constantin Nicolescu sau Tudor Pendiuc, foști președinți ai PSD Argeș, și Șerban Valeca, actualul președinte al organizației.
„Nicolescu nu a făcut niciodată acest lucru când era președinte. Nici el și nici Pendiuc. E prima dată când se întâmplă în istoria PSD Argeș ca un președinte de partid,de genul lui Valeca, să retragă sprijinul politic la parlamentari sau primari. Ca să îți înlături adversarii politici sau pe cei care nu-ți convin ție, că nu spun ca tine, prin retragerea sprijinului politic mi se par niște principii pe care le folosesc oamenii foarte slabi”, a mai precizat deputatul. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea