Aproape 400 de bilete în stațiuni pentru pensionarii din Argeș

A fost deschisă cea de-a noua serie de locuri pentru pensionari în stațiunile balneare din țară. Casei de Pensii Argeș i-au fost repartizată pentru această serie, care are date de plecare în perioada 24 – 27 iunie, nu mai puțin de 374 de bilete. 
Destinațiile de odihnă și tratament sunt variate și cuprind următoarele stațiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Căciulata, Călimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Govora, Herculane, Lacu Sărat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olănesti, Pucioasa, Saturn, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Târgu Ocna, Techirghiol, Tușnad și Vatra Dornei.
Eliberarea biletelor se va face în perioada 14 – 20 iunie 2018. Persoanele cărora li s-a alocat bilet de tratament vor fi anunțate prin mesaj scris la numarul de telefon mobil indicat în cerere, iar în cazul persoanelor care au telefon fix, acestea vor fi anunțate telefonic.
Contribuția individuală a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.
În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și castigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale  din luna anterioară celei în care se face repartiția.
Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2018 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea