Tineri excelenți pentru Argeș

Săptămâna trecută, în prezența a 200 de tineri, Teatrul ”Al.Davila” din Pitești a găzduit cea de a VII-a ediție a evenimentului ”Tineri pentru Argeș” organizat de Organizația Pitești a Partidului Național Liberal. Proiectul, inițiat de tinerii liberali în urmă cu 7 ani, își propune să promoveze tineri care au demonstrat excelență în diverse domenii- sport, cultură, învățământ, antreprenoriat, mediul politic.
În cadrul spectacolului au fost premiați 3 elevi cu rezultate la olimpiadele și concursurile naționale de istorie, latină și limba română:
MANDA  IULIA - Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”,
POPESCU SILVIA -  Colegiul Național ”Ion C.Brătianu”
DINCĂ RADU - Colegiul Național ”Zinca Golescu”.

Radu Perianu, Președinte PNL Pitești: ”Încercăm să aducem excelență în față tuturor - la propriu, pe scenă Teatrului ”Al.Davila” pentru că dorim să promovăm meritrocratia reală. În primul rând aș spune că, mai mult că oricând, e nevoie să-i lăudăm pe acești copii, să le facem cunoscute realizările. Tinerii din Argeș trebuie să vădă cu adevărat că această este calea spre succes iar exemplele negative pe care le vad câteodată la televizor - poate mai des decât altădată, sunt regretabile și intolerabile. Aș mai adaugă și că tinerii, atât cei care performează cât și colegii lor, trebuie să simtă aprecierea și beneficiile ei și să găsească astfel puterea de a se depăși pe ei însuși. Indiferent că o facem într-o sala de teatru sau pe un stadion, cu condiția să nu încercăm să ne asumăm merite care nu ni se cuvin și să nu așteptăm recunoștință nemeritată, este și rolul nostru, al politicienilor, să construim  cadrul, ”scenă” care să permită recunoașterea eforturilor lor. Nu în ultimul rând aș încheia prin a spune că am speranța sinceră că tot mai mulți tineri excelenți să își facă simțită prezența și în politică, indiferent de opțiune agreată”.
Pentru întreagă activitate și importantă contribuție adusă culturii în județul Argeș, în cadrul evenimentului i-a fost înmânată o diplomă de excelență și profesorului Lucian Costache, cunoscut atât pentru rezultatele elevilor pe care i-a îndrumat cât și pentru numeroasele premii și distincții primite dintre care amintim Premiul ”Gheorghe Lazăr I” și Premiul ”Olimpicii României”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea