Secretarul de stat Robert Tudorache, întâlnire cu cetățenii din Găvana III

Președintele ALDE Pitești, secretarul de stat Robert Tudorache, a condus echipa formată din consilierii locali Ionuț Zidaru și  Daniel Florea, și vicepreședinții Dan Olărescu, Adrian Pica și Cătălin Gherzan în cadrul campaniei “Consilierul de pe Strada Ta”. De această dată, echipa ALDE Pitești a fost prezentă în cartierul Găvana III. Locuri de joacă sigure și modernizate, locuri de parcare și siguranța au fost principalele revendicări.
În zona locului de joacă de la blocul B1, piteștenii au mai solicitat și amenajarea locului de joacă cu tartan, solicitare care a fost facută și în anul 2017, administrația locală răspunzând atunci că nu există fonduri. Cu toate acestea, locul de joacă trebuie reamenajat pentru că de acesta beneficiază și Asociația Copiiilor cu handicap “Filiala Nova”. Cetățenii de la blocul B2 au cerut suplimentarea locurilor de parcare și limitatoare de viteză în zona celor două blocuri pentru siguranța copiiilor din zona locului de joacă, dar și suplimentarea locurilor de parcare devenite insuficiente.
“Încă de anul trecut am început această campanie și nu dorim să renunțăm la ea pentru că primim semnale pozitive de la cetățeni. Credem că, dincolo de proiectele mai mari, este important să asigurăm și condițiile de bază, elementare, pentru rezidenții tuturor cartierelor din Pitești. Împreună cu cetățenii încercăm să rezolvăm punctual cât mai multe dintre solicitări, fie prin intermediul consilierilor locali, fie prin cabinetul parlamentar al deputatului Andrei Gerea”, a declarat secretarul de stat în ministerul Energiei Robert Tudorache, președintele ALDE Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea