O familie din Leordeni cu doi copii autiști are nevoie de ajutorul nostru!

Familia Matei, din comuna Leordeni, satul Ciolcești, vă cere sprijinul pentru micuții Marinică și Safi. Cei doi suferă de autism și au nevoie de o operație cu celeule stem în Austria. Ionela Matei este cadru didactic în comuna Leordeni. Și-a dorit atunci când s-a căsătorit copii și Dumnezeu i-a oferit chiar doi. A născut prematur doi băieți: Marinică și Safi, care suferă de autism.
Copiii fac terapie zi de zi de la vârsta de 4 ani pentru că abia atunci medicii au confirmat ”starea” copiilor. Până atunci totul a fost pus pe seama prematurității. Soții Matei fac împreună tot ce pot pentru bunăstarea copiilor. Se pare că există posibilitatea unei operații cu celule stem în Austria (Viena) care i-ar putea ajuta pe copii pentru o recuperare mult mai ușoară, dar posibilitățile materiale ale familiei sunt insuficiente pentru plata operației pentru ambii copii.
Costurile operației împreună cu analizele se ridică la 15.000 de euro pentru un copil. Cei care doresc să ajute o pot face contactând familia sau folosind contul bancar de mai jos:
Telefon 0248 653 058 sau 0763 918 816
CONT- RO55 RZBR 0000 0600 1426 9170 . Titular IONELA MATEI.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea