S-a amânat pronunțarea în dosarul de șantaj „Atac de Argeș”

Pe 20 iunie, Judecătoria Pitești a amânat pronunțarea în dosarul în care Florin Paraschivescu, directorul publicației „Atac de Argeș” este acuzat de șantaj. Florin Paraschivescu este acuzat că a cerut bani unor oameni de afaceri şi primari din Argeș pentru a nu publica materiale despre ei. Pronunțarea în dosar a fost amânată pentru 4 iulie.
Reamintim că omul de afaceri Benone Lazăr, patronul Internațional Lazăr Company, a cerut inculpatului daune de 1 milion de euro. „Am suferit prejudicii de imagine și morale ca urmare a articolelor publicate de inculpat. M-am prezentat de bună voie la organele de urmărire penală și am depus plângere împotriva lui când am auzit că a fost reținut. Solicit să fiu despăgubit cu suma de 1 milion de euro pentru prejudicii morale și de imagine. Banii o să fie donați la spitale sau unei instituții pentru protecția copiilor cu dizabilități”, a precizat acesta.
În dosar au calitatea de parte vătămată şi, totodată, de parte civilă, primarul Ion Dumitru de la Albota, Argentina Culcuş, fosta șefă de la Centrul Cultural Mioveni, omul de afaceri Benone Lazăr, Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, respectiv Alin Nicolaină. De asemenea Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, este doar parte vătămată în dosar. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea