Bebe Ivan a dat invitații la ziua comunei, în schimbul colectării produselor reciclabile

Bebe Ivan, primarul de la Băbana dovedește încă o dată că este un primar activ. Edilul a mers pe la porțile oamenilor participând la acțiunea de strângere a produselor reciclabile, iar în schimbul acestora, le-a oferit oamenilor, invitații la petrecerea câmpenească organizată cu prilejul zilei comunei.
Locuitorii din Băbana s-au trezit la porțile lor cu domnul primar... Bebe Ivan. Acesta s-a echipat corespunzător și a făcut echipă cu angajații ADI Servsal, cei care adună materialele reciclabile. În acest fel, Bebe Ivan a străbătut toată comuna pentru a găsi persoane de la care să adune materiale reciclabile, în special sticle de plastic, și cărora să le ofere sute de invitații la ziua comunei.

300 de invitații au fost puse la bătaie

Pentru acțiunea de colectare precedentă, edilul din Băbana a pus la bătaie 300 de invitații la ziua comunei, fiecare invitație fiind de două persoane.
„În primul rând, așa cum se observă, merg din poartă în poartă. Oamenii s-au obișnuit cu mine. Important este că adună produsele reciclabile, mai ales că acestea ne vor scăpa de plata pentru gunoiul produs în comună” – spunea Bebe Ivan.
Primarul de la Băbana a încercat să îi motiveze suplimentar pe locuitori și le-a oferit invitații la ziua comunei. „Am 300 de invitații, sper să găsesc persoane doritoare. Invitația este pentru două persoane. Am găsit un sponsor ce oferă o masă câmpenească, iar astfel, în urma materialelor reciclabile oferite, oamenii primesc o masă. Să știți că găsim și doritori, nu este o mare problemă. Locuitorii cunosc deja lecția și ideile inedite. Anul trecut pentru materialele reciclabile am dat porumbei, acum dăm o masă” – a mai spus edilul.

Băbana este în fruntea comunelor

Inițiativa din Băbana este apreciată la nivel înalt. Mai mult, comuna deține un record în ceea ce privește strângerea produselor reciclabile.
”Vorbim despre un campion în domeniu. Implicarea celor de acolo, a noastră dă rezultate. Ne bucurăm de acest lucru și ne bucurăm că oamenii înțeleg ceea ce vrem să transmitem” – a spus Gabriel Moiceanu, directorul ADI Servsal. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea