Sebi David - pe canapeaua lui Teo, la Kanal D

Cu trofeul de ”Cel mai frumos argeșean”, Sebi David, originar din Călineștii Muscelului, s-a prezentat, îmbrăcat într-un frumos costum tradițional… pe canapeaua lui Teo, la Kanal D. Aici, a făcut față, cu brio, tirului de întrebări venit de la cei doi prezentatori. De-a lungul drumului în folclorul românesc, deși foarte tânăr, Sebi David a participat la numeroase festivaluri și concursuri atât naționale, cât și internaționale. În acest timp a dus cântecul popular din Muscel în întreaga țară la diverse festivaluri și concursuri cum ar fi: Festivalul Național ”Chindia”, Târgoviște, unde a obținut locul I, Festivalul de Muzică Veche de la Craiova, unde a obținut Marele Premiu. În anul 2012 a obținut titlul de ”Cel mai frumos Argeșean” (cu un costum tradițional de ginere, vechi de peste 100 de ani, provenit din localitatea natală a tatălui, Domnești). La concursul județean ”Cântecele Argeșului” a obținut, deasemenea, locul I; la concursul internațional ”Staruri pentru Italia” a obținut Trofeul.
Sebi David: ”Consider că Universul lucrează pentru noi, sunt lucruri în viață care se întâmplă fără motiv, că așa trebuie, lucruri care muncim din greu să le dobândim sau  lucruri menite de la Bunul Dumnezeu să ne schimbe viața. Anul 2018 a venit cu multe surprize pentru mine, încă de la începutul său, cu apariția ”La Măruță”, pe Pro Tv, și acum la ”Teo Show”, pe Kanal D.
Prin multă muncă, perseverență, seriozitate și dăruire ajungi unde îți dorești. Sunt recunoscător în fiecare clipă pentru darurile de la Bunul Dumnezeu! ”
Sebi David activează, la ora actuală, în mai multe ansambluri folclorice, dirijează grupuri vocale și este un cunoscut îndrumător al tinerelor talente, deși, el însuși, este foarte tânăr.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea