Solistul Sebi David cucerește Turcia!

Solistul argeșean Sebi David, recital extraordinar în Turcia! Pe 3 iulie, solistul acesta a susținut, în orașul turc Alanya, pentru românii stabiliți acolo, un recital de muzică tradițională românească. Unele dintre cele mai iubite piese din repertoriul folcloric argeșean au fost primite cu aplauze de către cei peste 200 de români prezenți, dar și de către spectatorii de alte naționalități. În urma evenimentului organizatorul evenimentului a spus că tânărul argeșean va cuceri Turcia.
”Am susținut un concert în Turcia, în Alanya, pentru românii stabiliți aici. Am fost invitat să cânt și să aduc piesele mele tradiționale. La spectacol au fost peste 200 de români dar și persoane din alte naționalități cum ar fi: Danemarca, Portugalia, Albania, Bosnia și Herțegovina. Au cântat cu mine și au fredonat chiar dacă nu stiau limba. A fost un real succes!”, a spus Sebi David.
Pe lângă pasiunea și talentul pentru folclor, Sebi David (23 de ani) este și directorul Școlii de Muzică Gheorghe Gomoiu. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea