Strămutarea dosarului evreilor care au cumpărat terenurile din Pădurea Trivale de la Ivănescu se decide la toamnă

Magnatul Nicolae Ivănescu (foto) riscă să plătească despăgubiri de milioane de euro evreilor cărora le-a vândut zeci de hectare în Pădurea Trivale. Asta după ce Direcția Silvică Argeș a câștigat în instanță, pe fond, anularea contractelor de vânzare-cumpărare. Hotărârea nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel. De altfel, cele trei firme ale evreilor care au achiziționat mai multe hectare de teren de la Nicolae Ivănescu au cerut strămutarea dosarului, cu pricina, din Argeș.
Orly Forest, KNA Big Investments și Gov Estate & Investment sunt firmele patronate de oamenii de afaceri din Israel. Pe 24 septembrie se va desfășura la Curtea de Apel Pitești un nou termen al procesului.
Tribunalul Argeș a decis pe 20 martie anularea contractelor de vânzare-cumpărare pentru cele 32,8 ha de teren din Pădurea Trivale. „Admite cererea de chemare în judecată formulată de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva prin Direcţia Silvică Argeş, aşa cum a fost completată. Admite cererea de intervenţie formulată de Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice. Obligă pârâţii să lase în deplină proprietate şi posesie terenul situat în U.P. II Trivale, u.a. 17A%, 17B, 17C, 17A, 13A%, 44A, 44B, 44D, 44AR1, 44R2, aflat pe raza administrativ teritorială a mun. Piteşti. (…) Cu apel în 30 de zile de la comunicare.”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea