Patronul saloanelor oferea „serviciile” fetelor și în schimbul datoriilor către firma de pază MSS

# Noi detalii din dosarul „Bordel în saloanele de masaj erotic din Argeș” # Magic Safe Security  asigura paza saloanelor de masaj erotic

La Judecătoria Pitești se află dosarul în care inculpații Ramona Mihaela Matei și Cristinel Daniel Lemnaru sunt trimişi în judecată sub acuzaţia de proxenetism. Anchetatorii au stabilit că cei doi sub paravanul unor saloane de masaj administrau, în realitate, adevărate bordeluri, angajatele practicând prostituţia, atât în cadrul acestora, cât şi în alte locaţii din județ. Prin societatea Alim Euroten au fost dechise două saloane de masaj erotic pe raza municipiului Pitești și a comunei Bradu. Pe parcursul anilor 2013-2016, inculpații prin intermediul acestor saloane ar fi înlesnit practicarea prostituției și ar fi obținut sume de bani, în urma practicării prostituției de către persoanele angajate ca maseuze. Din activitatea infracţională, persoanele vizate ar fi obţinut peste 300.000 de lei.

Administratorul MSS, afaceri cu patronul saloanelor

Pe parcursul celor trei ani, la societatea Alim Euroten, firmă administrată de cei doi inculpați, și-au desfășurat activitatea peste 130 de persoane angajate ca maseuze. Prețul unui raport sexual pornea de la 100 lei. Din rechizitoriului procurorilor reiese că oameni de afaceri importanți din județ apelau la serviciile fetelor din saloanele de masaj, fie în interes propriu, fie pentru a satisface „dorințele” partenerilor de afaceri. Un martor „cheie” în dosar este și administratorul firmei de pază Magic Safe Security (MSS), Ovidiu Emil Costache. Acesta se afla în relații de afaceri cu inculpatul Cristinel Daniel Lemnaru, directorul general al societății Alim Euroten. De altfel, MSS asigura paza saloanelor de masaj deținute de inculpat. Conform procurorilor, unele datorii către MSS erau plătite chiar prin „serviciile” fetelor. „Inculpatul Cristinel Daniel Lemnaru i-a solicitat unei angajate a salonului de masaj să întrețină raporturi sexuale cu un client, iar inculpatul a obținut foloase materiale de pe urma practicării activității de prostituție. Foloasele patrimoniale au constat în compensarea unei datorii pe care Alim Euroten o avea către Magic Safe Security, firma administrată de martorul Costache Ovidiu Emil, care asigura paza saloanelor de masaj deținute de acesta”, se arată în dosarul de la Judecătoria Pitești.

Reprezentantul MSS a plătit „serviciile” oferite de o fată către un oficial al echipei FCSB

Prin această „plată”, Ovidiu Emil Costache și-a consolidat afacerile cu partenerii săi. Mai exact, pe parcursul anului 2016, între Magic Safe Security și FCSB, echipa de fotbal a lui Gigi Becali, a fost încheiat un contract prin care societatea argeșeană se obliga să asigure securitatea la meciurile disputate pe stadionul „Nicolae Dobrin” de către formația roș-albastră. Pentru a consolida relația dintre firma de pază și clubul bucureștean, reprezentantul MSS i-a propus lui Adrian Cătălin Ianuli, responsabilul cu ordinea și siguranța în cadrul echipei FCSB, să-i trimită o fată la hotelul unde era cazat acesta, propunere acceptată de Ianuli. Astfel, Ovidiu Emil Costache a vorbit cu patronul saloanelor de masaj ca să îi ofere o fată, contra-cost, pentru serviciile oferite oficialului echipei FCSB. Iar afacerea a fost o reușită! A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea