Concurenţă acerbă la titularizarea din Argeş! Peste 900 de persoane “se bat” pentru 45 de posturi

Examenul de titularizare din Argeş a adus o adevărată bătălie. Puțin peste 900 de persoane s-au luptat pentru doar 45 de posturi titularizabile. Doar 45 de posturi sunt în Argeş, în acest an, titularizabile. Dintre acestea, 20 sunt în învăţământul particular. Cele mai multe posturi, 21, sunt pentru Educatoare, din care 15 sunt în grădiniţe particulare. Apoi, cinci posturi sunt pentru disciplina educaţie fizică şi sport, câte trei pentru învăţător şi muzică instrumentală, câte două pentru matematică şi fizică şi câte unul pentru: cultură şi civilizaţie engleză, electronică şi automatizări, electrotehnică-electromecanică, fizică-chimie, intrument la alegere, muzică vocal-instrumentală, pregătire-instruire practică (mecanică), profesor documentarist, profesor în centre şi cabinete de asistenţă psihopedagogică.

O candidată - eliminată din examen! A copiat cu telefonul ascuns în lenjeria intimă

Proba scrisă s-a derulat în două centre de concurs: la Școala Gimnazială ”Matei Basarab’’ Pitești (485 de candidați înscriși) și la Colegiul Național ”Alexandru Odobescu’’ Pitești (417 candidați înscriși).
La Școala Gimnazială ”Matei Basarab’’ au fost 77 de absenți, 56 retrași și o candidată eliminată. Cea prinsă că a copiat, în vârstă de 30 de ani, a participat şi în anii anteriori la titularizare, obţinând mereu note mici. Aceasta concura pentru un post la psihopedagogie specială şi a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă. Candidata le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă.  În momentul în care a fost scoasă din sală, membrii comisiei au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, aceştia neavând dreptul să o perchiziţioneze.
La Colegiul Național ”Alexandru Odobescu’’ au fost 54 de absenți și 38 de candidați retrași.

Rezultatele - afişate pe 17 iulie - cele iniţiale, pe 24 - cele finale

Rezultatele probei scrise vor fi afişate pe 17 iulie, în aceeaşi zi şi pe 18 iulie se pot depune contestestaţii. Pe 24 iulie vor fi afişate rezultatele finale. Pe 25 iulie 2018, are loc repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.
Pe 26 iulie 2018 - repartizarea candidaţilor cu statut de cadre didactice titulare în învăţământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au obţinut media de repartizare minimum 7, pe posturi didactice/catedre vacante indiferent de viabilitatea acestora, la nivelul judeţului în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, indiferent de judeţul în care au susţinut proba scrisă, ierarhizaţi pe o listă unică, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.
Pe 21 august 2018 - repartizarea candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7 la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2018, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2018-2019 în baza mediei de repartizare minimum șapte la concursurile naţionale de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunile 2017 şi/sau 2016, respectiv 2017, 2016, 2015 şi/sau 2014 pentru învăţători/institutori/profesori pentru învăţământ primar. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea