Primăria Moșoaia a primit donație... un avion!

# Acesta va fi amplasat, pe un postament, în fața instituției
Primăria Moșoaia a primit, din partea unui localnic, un cadou... extravagant! Este vorba de un avion ușor. Aparatul nu mai funcționează, însă va fi amplasat, pe un postament, în fața sediului administrativ, și va funcționa atât ca punct de reper, cât și ca atracție locală. Este vorba de avionul celebrului Marian, avion ce a zburat, deasupra Piteștiului și comunelor învecinate, de sute de ori.

Din cauza unor defecțiuni tehnice, aparatul a devenit inoperabil. Așa că, printr-un gest frumos, acesta l-a donat administrației locale cu pricina. Prezența unui asemenea obiect nu este o noutate în lume, numeroase primării având, în dreptul intrării principale, sau în apropiere, obiecte asemănătoare. Unele administrații locale, cum sunt cele de la Constanța sau Brăila, au ținut, chiar, să amplaseze câte un vapor la fiecare rută de acces în zonă.
Săpăturile ce se observă în fotografia alăturată nu au nicio legătură cu aparatul de zbor, sunt ”opera”  societății Apă Canal, care, astfel, remediază o avarie la conducta de apă ce alimentează comuna vecină, Poiana Lacului.
Desigur, s-au găsit și ”avionați” care au criticat decizia de a amplasa aparatul de zbor în fața instituției, dovadă că nu prea au ieșit dintre câinii și oile lor. Acestora, le recomandăm să fie atenți la groapa cu pricina! L.S.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea