Oameni de încredere ai lui Dan Manu, aduși la Evidența Persoanelor Argeș

# Președintele CJ Argeș dorește să dețină întreg controlul în instituție
După ce a fost suspendat din funcția de director la Evidența Populației, Viorel Badea, fost șef al instituției, a fost înlocuit cu Marian Gheorghe, angajat al Consiliului Județean Argeș, respectiv inspector superior la Biroul Informatic – Direcția Economică. Interimatul acestuia în fruntea instituției nu a durat prea mult, nici măcar trei luni de zile, acesta solicitând încetarea mandatului temporar din motive personale. Gheorghe Marian a fost înlocuit cu Florin Cristian Cotescu. 
În schimb, sursele noastre vorbesc că, începând cu această săptămână, este așteptată la Evidența Populației, pe o funcție de execuție, Claudia Gheorghe chiar soția fostului director interimar Marian Gheorghe. Se pare că președintele CJ Argeș dorește să dețină întreg controlul în instituție. Soția lui Marian Gheorghe, om de încredere al lui Dan Manu, ar urma să vină prin transfer La Evidența Populației de la Casa Județeană de Pensii Argeș, unde lucrează în prezent. De asemenea, în afară de această persoană sunt așteptate și alte noi nume în instituție.
Reamintim că Viorel Badea a intrat în conflict cu conducerea CJ după ce a acuzat-o că a mărit salariile aparatului propriu „fără a ţine cont“ dacă se poate face acelaşi lucru şi la instituţiile din subordine, apoi a încercat să facă singur o majorare de salarii. În cele din urmă, pe perioada suspendării sale, CJ a mărit și salariile la Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor. După ce a fost suspendat din funcția de director la Evidența Populației, iar în cele din urmă destituit, Viorel Badea încearcă să arate, în instanță, la Tribunalul Sibiu, că i s-a făcut o mare nedreptate. Au fost deschise mai multe procese pe această speță la Tribunalul Sibiu, urmând ca ele să fie reluate în septembrie după vacanța judecătorească.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea