A doua încercare a fost cu noroc! Diana Eftene a promovat proba scrisă a concursului de director la AFIR

Pe 15 iunie, consilierul județean și șefă a TSD Argeș, Diana Eftene a picat concursul de director al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Argeș. După ce prima dată a obținut la proba scrisă a concursului doar 50 de puncte, deși minimumul era de 70 de puncte, la a doua încercare, Diana a progresat… în bine.
La proba desfășurată, pe 17 iulie, la sediul OJFIR Argeș, aceasta a fost admisă cu 82 de puncte, în timp ce contracandidata sa a obținut doar 20 de puncte.

Așa se face că șefa tinerilor PSD-iști urmează luni, 23 iulie, de la ora 9.00, să susțină proba interviului, în cadrul căreia urmează să îi fie testate și cunoștințele de limbă străină și de operare calculator. O formalitate, spunem noi! Diana Eftene a ocupat postul de director interimar la OJFIR Argeș începând din septembrie 2017, după ce fostul șef al instituției, Gheorghe Iliescu, a ieșit la pensie. Diana are un salariu lunar brut ca director de 14.215 lei la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 2.132 lei și vouchere de vacanță de 1.450 lei pe an, conform datelor postate pe AFIR.

Șeful de cabinet al prefectului  participă la concursul pentru postul de consilier la OJFIR Argeș

Salariile mari de la AJOFIR Argeș au trezit interesul și altor persoane. Astfel, pentru postul de consilier gradul IA din cadrul Serviciului Active Fizice și Plăți Directe – Compartiment Evaluare au participat trei candidați. Singurul care a fost admis la proba scrisă este Bogdan Bălan (foto), șeful de cabinet al prefectului Dragnea și purtător de cuvânt la Prefectura Argeș.
Fiul fostului consilier județean Nichifor Bălan a obținut la proba scrisă a concursului 76 de puncte, fiind declarat admis. Ceilalți doi contracandidați au obținut sub 40 de puncte, fiind respinși. Bogdan Bălan va susține cea de-a doua probă a examenului luni, 23 iulie. Un consilier gradul IA la AFIR are un salariu cuprins între 6.000-9.000 lei , în funcție de gradație, la care se adaugă un spor de condiții vătămătoare de 15% din salariu, plus vouchere de vacanță de 1.450 lei pe an.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea