Un drum din Corbi, distrus de exploatările cu masă lemnoasă

Primarul de la Corbi, Virgil Baciu nu a mai suportat situația exploatărilor cu masă lemnoasă din satul Poienărei și a luat atitudine. Acesta a solicitat părerea locuitorilor din Corbi, cu privire la măsurile ce ar trebui să se ia când drumul comunal este transformat într-o rampă de lucru.
Drum a fost reparat acum un an de Primăria Corbi, iar în momentul de față s-a transformat într-o rampă de lucru pentru firma de exploatare, cât și pentru conducerea Obștei Moșnenilor Poienărei care a făcut un obiectiv din a distruge pădurea acestui sat, pădure din care s-a tăiat în ultimii ani de zile cât nu s-a tăiat în cei 50 de ani de existență ai mei pe aceste meleaguri. Acum un an de zile s-a investit foarte mult în satul Poienărei și s-au realizat lucrări de asfaltare, iar aceste camioane vor afecta cu siguranță calitatea lucrărilor a spus primarul comunei Corbi, Virgil Baciu.

Situația de la Corbi - complicată

După ce Primăria Corbi a reușit cadastrarea drumului din zonă, Obștea Moșnenilor Poienărei a deschis un dosar, în civil, încercând să își atribuie ca proprietate privată acest teren, proces pe care ulterior l-a și pierdut în instanță. Acum a deschis un nou dosar, făcând plângere penală de data aceasta, spunând că a fost ”furată suprafața obștei prin abuz”.

Conducerea Obștei Moșnenilor Poienărei - amendată cu 50.000 lei

Conducerea Obștei este vinovată de tot ce se întâmplă acolo. Tocmai de aceea dorește să își atribuie acel drum pentru a putea să exploateze lemnul din pădure mult mai ușor și să transforme drumul într-o rampă de lucru – a mai spus primarul comunei Corbi, Virgil Baciu. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea