Un drum din Corbi, distrus de exploatările cu masă lemnoasă

Primarul de la Corbi, Virgil Baciu nu a mai suportat situația exploatărilor cu masă lemnoasă din satul Poienărei și a luat atitudine. Acesta a solicitat părerea locuitorilor din Corbi, cu privire la măsurile ce ar trebui să se ia când drumul comunal este transformat într-o rampă de lucru.
Drum a fost reparat acum un an de Primăria Corbi, iar în momentul de față s-a transformat într-o rampă de lucru pentru firma de exploatare, cât și pentru conducerea Obștei Moșnenilor Poienărei care a făcut un obiectiv din a distruge pădurea acestui sat, pădure din care s-a tăiat în ultimii ani de zile cât nu s-a tăiat în cei 50 de ani de existență ai mei pe aceste meleaguri. Acum un an de zile s-a investit foarte mult în satul Poienărei și s-au realizat lucrări de asfaltare, iar aceste camioane vor afecta cu siguranță calitatea lucrărilor a spus primarul comunei Corbi, Virgil Baciu.

Situația de la Corbi - complicată

După ce Primăria Corbi a reușit cadastrarea drumului din zonă, Obștea Moșnenilor Poienărei a deschis un dosar, în civil, încercând să își atribuie ca proprietate privată acest teren, proces pe care ulterior l-a și pierdut în instanță. Acum a deschis un nou dosar, făcând plângere penală de data aceasta, spunând că a fost ”furată suprafața obștei prin abuz”.

Conducerea Obștei Moșnenilor Poienărei - amendată cu 50.000 lei

Conducerea Obștei este vinovată de tot ce se întâmplă acolo. Tocmai de aceea dorește să își atribuie acel drum pentru a putea să exploateze lemnul din pădure mult mai ușor și să transforme drumul într-o rampă de lucru – a mai spus primarul comunei Corbi, Virgil Baciu. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea