DSP Argeș va începe, în septembrie, controalele în școli

Direcția de Sănătate Publică Argeș va derula, în perioada 1 septembrie-15 octombrie, un control tematic care vizează respectarea legislaţiei în vigoare privind unităţile de învătământ preuniversitar şi cabinetele medicale şcolare. De asemenea, vor fi verificate toate unitățile de învățământ din județ pentru a se asigura că normele privind alimentația sănătoasă în școli sunt respectate.
Anual, odată cu începerea anului şcolar se demarează şi verificările în unităţile de învăţământ. Astfel, şi în această toamnă, şcolile din judeţul nostru intră în atenţia inspectorilor Direcţiei de Sănătate Publică Argeș. Acţiunile de verificare se vor realiza atât în unităţile din mediul urban, cât şi în cele din mediul rural. De altfel, în cadrul acestor acţiuni de control urmează să fie efectuate şi verificări la societăţile comerciale din incinta unităţilor de învăţământ.
“Este o acţiune tematică a Ministerului Sănătăţii. Există un ghid de control în funcţie de care derulăm activităţile de verificare. Se vor desfășura controale în perioada 1 septembrie – 15 octombrie”, a precizat dr. Aura Copciag (foto), şefa Direcţiei de Control din cadrul DSP Argeș.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea