Stonebird Festival de la Corbi, un succes răsunător

Un Untold, de Argeș, este pe cale să se nască. Prima ediție a Stonebird Festival a fost un real succes. Acesta s-a desfășurat, în perioada 10 – 12 august, la Corbi, un loc fascinant unde tradițiile, natura, istoria și rock-ul s-au întâlnit pentru un mix perfect, prin grija primarului Virgil Baciu. Vedetele Stonebird Festival au fost Dave Evans, primul solist al legendarei trupe AC/DC, şi bateristul american Mike Terrana.

Vineri, 10 august, câteva mii de oameni au dansat și cântat până târziu în noapte, evenimentul fiind deschis de formația Uniforma. Au urmat Alex Calancea și proiectul Lupii din Republica Moldova. Și concertul formației Zob a fost unul special. Seara s-a încheiat cu un concert al trupei Partizan. Ziua de sâmbătă a reprezentat momentul culminant al evenimentului.

În fața miilor de spectatori prezenți la Corbi au concertat  trupa Fără Vise, urmată de formația Bucium, de Dan Helciug care a adus un proiect nou numit ”My Queen” (un tribut aduc formației Queen), formația Black din Serbia, o formație tribut „Metalica”, seara fiind încheiată cu Dave Evans, Mike Terrana și The Rock, cea mai bună formație tribut AC/DC din Europa. Festivalul s-a încheiat cu un superb foc de artificii.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul primarului de la Corbi, Virgil Baciu, iar participanții au beneficiat de zonă de camping, parcare, zonă de food & drink, zone de relaxare. Duminică, 12 august, în ultima zi a festivalului, vizitatorii au avut parte de un târg tradițional de bunătăți. Atmosfera a fost extraordinară, iar distracția la maxim la Stonebird Festival! A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea