Debranșări cu jandarmii la Câmpulung

# Datoriile rău-platnicilor ajung și la 11.000 de lei de proprietar
La Câmpulung, mai mulți rău-platnici au fost debranșați de la apă. Și nu oricum, ci în prezența jandarmilor. În total, persoanele adunau datorii de peste 20.000 de lei. Rău platnicii au fost debranșati de la reţeaua de apă potabilă. Iar prezența jandarmilor a fost necesară pentru că cei debranșati erau cunoscuți ca fiind violenți. S-a întâmplat totul la Câmpulung. Cum furnizorul de apă potabilă de la Câmpulung Muscel are foarte mult de încasat de la populație a decis să sisteze apa către rău platnici.
„Nu se mai putea continua așa. Am somat de foarte multe ori persoanele în cauză. Am avut înțelegere, am așteptat, însă nu am văzut niciun semn din partea lor. De aceea, acum, luăm aceste măsuri. Datoriile ce s-au acumulat sunt uriașe” – a spus Mihail Vasilescu, directorul firmei furnizoare de apă.
Au fost vizate in prima faza patru locuinţe. Proprietarii lor au datorii de peste 20.000 de lei. În general, datoriile sunt în jurul a 3000 de lei pentru fiecare restanțier. Un proprietar deține însă recordul. A sărit de 11.000 de lei. Când a văzut însă ca va fi debranșat, a plătit imediat 2.000 de lei şi și-a luat angajamentul că va plăti eșalonat toată restanța. Pentru că restanțierii erau romi cunoscuți pentru violența lor a fost solicitat sprijinul Jandarmeriei Argeș pentru protecție.
Pentru a reuşi să recupereze sumele restante, societatea furnizoare de apă potabilă i-a acţionat în judecată pe rău platnici, aceştia având mai multe dosare de judecată cu executare silită.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea