Cea de-a XIV-a ediție a evenimentului “Hora ca la Bîrla”, moment artistic de excepție!

Sute de oameni, localnici sau nu, s-au distrat și au participat, pe 5 august, cu voie bună, la Ziua Comunei Bârla, eveniment suprapus tradiționalei Hore ca la Bârla. Alături de primarul Gheorghe Voicu, au fost alături, atât colegii din administrația locală, cât și numeroase personalități județene. „Hora de la Bârla” este unul dintre cele mai importante evenimente folclorice din Argeş, ajuns la cea de-a XIV–a ediţie. A fost o ediție pregătită minuțios acum, în anul Centenarului. De ziua comunei Bârla s-a aprins și Flacăra Centenarului .
Cea de a XIV-a ediție a sărbătorii localității a fost încununată de concursul de dansuri populare ,,Floare de Câmpie”. Ajuns la a VI-a ediție, acesta a adus în fața comunității ansambluri populare din întreaga țară.
Cu dragoste pentru educație, primarul Gheorghe Voicu i-a premiat pe elevii care au obținut rezultate notabile în cadrul competițiilor județene și naționale.
Festivitățile au continuat cu un recital al  Ansamblului ,,Doina Argeșului”, sub bagheta dirijorului Virgil Iordache și un foc impresionant de artificii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea