A început turneul de tenis Comesad BCR Open Piteşti

A început la Pitești, la Baza Sportivă Comesad, unul dintre cele mai importante turnee de tenis din România – Comesad BCR Open. Turneul s-a născut în urmă cu patru ani din pasiunea pentru tenis a omului de afaceri Sorin Dumitru.
În perioada 13-19 august, cocheta arenă situată pe Aleea Petroliştilor din Pitești găzduieşte ediţia a şasea a „Comesad BCR Open”, turneu profesionist dotat cu premii în valoare de 25.000 de dolari. Concursul a început din week-end-ul trecut, cu calificările. Luni, 13 august, sunt programate meciurile de pe tabloul principal la dublu, iar o zi mai târziu vor începe partidele de pe tabloul de simplu. Finala la dublu e programată vineri, 17 august, iar cea de simplu, pe 19 august. Câştigătorul turneului la simplu va primi 3.600 de dolari şi 27 puncte ATP, iar în proba de dublu, perechea câştigătoare va primi 27 de puncte şi 1.550 de dolari. Arena de la Comesad are o capacitate de 400 de locuri pe scaune. Spectatorii care dorească să urmărească meciurile de la acest turneu de tenis trebuie să ştie că intrarea este liberă. Organizatorii vor face şi două tombole pentru spectatori care vor urmări finalele.

Sorin Dumitru, preşedintele clubului Comesad: „Este cel mai important turneu ITF din România ca valoare”

Înaintea începerii competiţiei, organizatorii au organizat o conferinţă în care au oferit presei detalii despre această întrecere. La întâlnirea cu mass-media au fost prezenţi Sorin Dumitru, preşedintele clubului Comesad, Andreea Pandrea, director BCR, Radu Barbu, directorul turneului, supervizorul ITF, Mihai Dumitrescu şi Laurentiu Preduţ, director zonal BCR.
„Este a şasea ediţie a Comesad BCR Open şi vă pot spune că este cel mai important turneu ITF din România ca valoare. Premiile totale sunt de 25.000 de dolari, sportivii vor acumula puncte în funcţie de rezultatele pe care le obţin, iar spectatorii nu au nici ei de pierdut dacă vin să urmărească competiţia. Ne dorim ca totul să iasă foarte bine şi vom face tot posibilul pentru a fi la înălţimea aşteptărilor”, a spus omul de afaceri Sorin Dumitru, preşedintele clubului Comesad.
Şi anul acesta se vor afla pe tabloul principal nume importante ale tenisului românesc. Adrian Ungur, Dragoş Dima, Nicolae Frunză, Bogdan Apostol sunt doar câţiva dintre sportivii care vor veni la Piteşti cu gândul la marele premiu, dar şi pentru a oferi un spectacol de zile mari.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea