Incompatibilitate politică! Consilierul județean Eugen Nae muncește atât pentru PNL, cât și pentru senatorul Popa la ALDE

Opoziția în Argeș - dacă nu ar fi de râs, atunci ar fi de plâns! Plecarea senatorului Ion Popa la ALDE încă pune probleme în filiala județeană a PNL Argeș. Asta după ce un consilier județean, deși este membru PNL, continuă să-și desfășoare activitatea la cabinetul senatorial al acestuia. Cu alte cuvinte, penelist în acte, dar cu munca, tot în acte, pentru ALDE. O incompatibilitate „politică” care se vede din cer. Este vorba despre consilierul județean Nae Eugen care deși au trecut două luni de la plecarea senatorului Popa din partid continuă să lucreze bine-mersi pentru acesta.

Întrebat de această situație, Nae Eugen se declară liberal pur-sânge însă spune că acela este locul lui de muncă și cităm: „ca fiecare cetățean plătitor de taxe are dreptul la muncă”.

Reamintim că în aceeași situație, de angajat la cabinetul senatorial al lui Iani Popa, s-a aflat și consilierul județean liberal Valerian Jinga, nimeni altul decât finul senatorului, care deși s-a strâmbat un „pic din nas” în cele din urmă s-a conformat deciziei lui Adrian Miuțescu, președintele PNL Argeș, de a demisiona din funcția de consilier al nașului său.
Inițial, Adrian Miuțescu le-a transmis celor doi consilieri județeni – Nae Eugen și Valerian Jinga – să aleagă ori rămân în partid, devotați acestuia, ori să se ducă cu domnul Popa! La două luni distanță, un membru PNL continuă totuși să lucreze, cu acte, pentru un senator ALDE. Precizând că nu facem jocurile politice ale nimănui, așa cum ne acuză consilierul județean Nae Eugen, vă precizăm în cele ce urmează punctul său de vedere despre această situație, cât și ce spune președintele PNL Argeș care pare să îi fi scăpat frâiele partidului din mână.

Adrian Miuțescu: „Dl Nae Eugen a primit un termen de grație ca să își găsească de lucru până în septembrie”

„Domnul Jinga și-a dat demisia, iar domnul Nae Eugen a spus că n-a putut să facă acest lucru pentru că nu s-a întâlnit cu domnul Iani Popa, dar urmează până începe sesiunea parlamentară să rezolve acest lucru. Unul și-a rezolvat situația după ce și-a dat demisia, iar dl Nae Eugen cred că a primit un termen de grație ca să își găsească de lucru până în septembrie. Dumnealui acolo are cartea de muncă și trebuie să-și găsească un alt loc de muncă. Am înțeles lucrul acesta, nu putem nici să fim absurzi. Are sarcină clară să rezolve. Nu poate să rămână la Iani Popa”, a precizat Adrian Miuțescu.

Nae Eugen: „Eu îl consiliez pe domnul senator pe probleme administrative, nu pe probleme politice”

În ceea ce îl privește pe consilierul județean Nae Eugen, acesta ne-a precizat că el lucrează pentru senatorul Popa pe probleme administrative, ci nu pe cele politice…
„Nu știu cine te-a băgat la înaintare să scrii lucrul acesta. Este locul meu de muncă! Orice cetățean din țara asta are nevoie de un loc de muncă! … Eu am vreo vină că domnul Iani Popa a plecat la alt partid? Și atunci? Eu îl consiliez pe domnul senator pe probleme administrative, pe specialitatea mea, pe ce am terminat eu, nu pe probleme politice. Nu are nicio legătură una cu alta! Lucrez pe probleme administrative, sunt înalt funcționar public. Nu mă interesează ALDE. Eu discut stric pe administrație”, a precizat Nae Eugen.

„Suntem în vacanță în momentul de față. Dacă eu mâine plec din Parlament trebuie să dau banii pe concediu!”

După ce s-a liniștit, consilierul județean ne-a precizat că este în căutarea unui nou loc de muncă, iar în acest sens chiar s-a trecut pe „o jumătate de normă”.
„Îmi caut de muncă între timp în altă parte, dar nu pot să rămân pe drumuri! Domnul Popa m-a găsit la Senat, eram consilierul lui Mircea Diaconu. …Eu am depus CV-ul la alte instituții. Aștept! Și încă ceva, noi suntem în vacanță în momentul de față. Dacă eu mâine plec din Parlament trebuie să dau banii pe concediu. (…) Știu că situația este jenantă, dar nu am făcut-o eu așa. Acum, m-am trecut pe jumătate de normă, chiar din acest motiv, ca să îmi găsesc mai repede un loc de muncă”, a mai spus consilierul județean Eugen Nae.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea