Distracție pe cinste la Ziua comunei Săpata

În fiecare an, de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, locuitorii comunei Săpata îmbracă straie de sărbătoare cu ocazia zilei comunei. Autoritățile, în frunte cu primarul Laurențiu Micu, au pregătit și anul acesta o sărbătoare completă, cu momente artistice deosebite, distracție și voie bună. Și chiar așa s-a și întâmplat, totul transformându-se într-o petrecere pe cinste.
Pe scenă, spre deliciul spectatorilor, au urcat și căluşarii de la Stolnici, așa încât terenul de sport din Bănăreşti s-a umplut de localnicii prinși în horă. Mii de mititei au sfârâit pe grătarele încinse, iar berea a mai răcorit năduful iscat de soarele puternic.
La Ziua Comunei, în semn de solidaritate dar și de apreciere pentru edilul șef, au ținut să fie prezenți Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, Emilian Dragnea prefectul Judeţului Argeş, subprefectul Adrian Bughiu, senatorii Șerban Valeca și Cristina Stocheci, Ion Mînzînă, vicepreședinte CJ Argeș, dar şi colegi primari cum ar fi Ion Georgescu - primarul orașului Mioveni, Ion Dumitru - primarul comunei Albota, Aurel Bălăşoiu - primarul comunei Rociu, Gheorghe Drăgan - primarul comunei Lunca Argeșului, Sevastian Pupază Roșu - primarul comunei Stolnici, Petre Funie - primarul comunei Slobozia, Safta Radu - viceprimarul comunei Stolnici, Turcea Marian - viceprimarul comunei Hârsești. Cu acest prilej, președintele Consiliului Județean Argeș i-a înmânat primarului Laurențiu Micu o plachetă de excelență pentru promovarea tradițiilor și implicarea în dezvoltarea comunității, asigurându-i pe locuitorii comunei Săpata de tot sprijinul Consiliului Județean Argeș. În cadrul evenimentului au fost premiate cuplurile care au aniversat 50 de ani de căsnicie .

Edilul Laurențiu Micu: „Mă bucur că ziua comunei a adus un strop de bucurie oamenilor săi”

Laurențiu Micu, primarul comunei, a stat toată ziua printre cetăţeni, pentru a fi sigur că toată lumea se simte bine şi pentru a supraveghea bunul mers al lucrurilor.
“Mă bucur foarte mult că a fost un eveniment reușit, mă bucur că oamenii s-au distrat, s-au simțit bine. Pentru că, în fond, acesta este scopul Zilei Comunei, să aducă un strop de bucurie oamenilor săi, pentru că o merită cu prisosință. Mulțumesc oaspeților de seamă care ne-au onorat cu prezența, mulțumesc colegilor din administrație care mi-au fost alături și, nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor locuitorilor comunei, alături de care muncesc și eu, și alături de care, o zi pe an, merită să ne și bucurăm”, a declarat edilul comunei Săpata, Laurenţiu Micu.
Astfel, tradiția organizării târgului de Sf. Maria merge mai departe la Săpata.
L.S

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea