Pieleanu vs Gherghe, lupta pentru șefia IPJ Argeș

# Cine stă mai bine la nivel de susținere politică
Lupta se încinge pentru șefia Poliției Argeș. Postul de inspector șef a fost la concurs, iar înscrierile deja s-au finalizat. Actualul șef al Poliției Argeș, Tudorel Pieleanu – omul trimis de Carmen Dan și Liviu Dragnea în Argeș, respectiv Gabriel Gherghe – actualul adjunct al instituției, se luptă pentru marele post. Rămâne de văzut cine va câștiga...

Într-o societate normală, personalul MAI nu face politică... La noi se întâmplă exact invers. Din moment ce Tudorel Pieleanu, om din Teleorman, a ajuns șef peste IPJ Argeș. Numirea a stânit o sumedenie de reacții negative în județ, se pare, rănind și orgoliul politicienilor argeșeni.
Tudorel Pieleanu a fost numit interimar, pe o perioadă de șase luni, la șefia IPJ Argeș. Suprinzător este însă faptul că postul a fost scos la concurs imediat după, lucru care le dă dreptate celor care afirmă că politicienii locali s-au simțit loviți în orgoliu de venirea unui om din Teleorman la conducerea inspectoratului județean din Argeș.
Cum postul a fost scos la concurs, în luptă au intrat două persoane. Nimeni nu a mai îndrăznit să facă acest lucru. Vorbim despre Tudorel Pieleanu și Gabriel Gherghe. Din sursele noastre, ambii stau foarte bine la nivel de susținere... politică.

Pieleanu se bazează pe Carmen Dan

Tudorel Pieleanu este un apropiat în primul rând al Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Cei doi au avut chiar și firmă împreună, în trecut. Mai mult, la Argeș, Pieleanu a ajuns printr-un ordin semnat de Carmen Dan. Acest argument îi oferă lui Pieleanu, așadar, prima șansă în această luptă.

Gherghe - susținut de Valeca și Manu

Din câte se pare, nici Gabriel Gherghe nu stă rău la capitolul susținere. Altfel, nu ar fi fost inspector șef până la numirea lui Pieleanu, și nici adjunct înainte și după. Gheorghe se bucură în plan local de susținerea lui Șerban Valeca, președintele PSD Argeș și a lui Dan Manu, președintele CJ Argeș. Însă, cele două argumente par mult sub susținerea pe care o are Pieleanu – cel care își dorește cu nerăbdare postul obținut prin concurs.

Concursul - în septembrie

Vom afla cine va câștiga bătălia cât de curând, chiar în luna septembrie. Până atunci, la nivel local, dar mai ales național, doar se fac cărțile.
„Concursul va avea loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române din Str. Mihai Vodă nr. 4 – 6, Sectorul 5, Bucureşti la data de 12.09.2018, ora urmînd a fi stabilită ulterior şi comunicată candidaţilor în timp util şi va consta în susţinerea unei probe unice de selecţie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare şi este notat cu cel puţin 7.00. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă este declarat „admis”, candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis”, candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Eventualele contestaţii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun în termen de 24 de ore de la afişare, la secretariatul Direcţiei Management Resurse Uma¬ne din Inspectoratul General al Poliţiei Române “ precizează Inspectoratul General al Poliției Române.

Precedent ce îi dă încredere lui Pieleanu

De curând, la nivel național a fost creat un precedent ce îi oferă mare încredere lui Tudorel Pieleanu, om din Teleorman. Un alt amic al său, tot din Teleorman, a preluat conducerea Jandarmeriei Române.
Colonelul Ionuţ Cătălin Sindile a preluat şefia interimară a Jandarmeriei. Potrivit comunicatului oficial al Jandarmeriei, Sindile este originar din Teleorman.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea